UTElistan v 49: Vem är het och vem är iskall?

måns möller

1 (-) Cirkus Möller / Måns Möller
Det sämsta svenska humor programet 2009! Programledare är riktigt riktigt dålig. Större tönt får man leta efter och sämre humor. TV4 - hur tänkte ni?

2 (-) Pernilla Wahlgren
Denna kvinnan kan vara på innelistan (Roast) ett tag, men det vet alla är bara tillfälligt. Hon är överallt i tv igen och i media sa hon at TV4 hade frågat om hon och sonen ville vara mer i deras nya program "Jag skall bli en stjärna". Det tragiska är att hon ljög och TV4 gick ut med det - de vill inte ha Wahlgren klanen!. Aj, så det kan bli.

3 (2) Dagens Man / TV4+
Carolina Gynnings tv-karriär har gått väldigt bra. Hon har blivit hyffsat omtyckt för sitt jobb och drar bra tittar siffror - tills nu. 88 000 såg henns tv-flopp Dagens Man på TV4+ och det går neråt. Kan bero på att programidén är patetisk och TV4+ är ingen succékanal. Carolinas karriär kommer dock inte påverkas speciellt, för det är inte många som vet om att hon ens är på TV.

4 (3)  Style
De klagar på att deras låt ej kom med i Melodifestivalen, så nu släpper dom den. Den skulle gått till final? I vilken värld då? Inte ens Lilla Melodifestivalen hade gillat den. Stinker total flopp!

5 (1) Anna Book
Nu är stackars Anna med på listan igen! Magen spricker  - igen. Ring pressen! Gå på begravning - ring pressen! Gå ner i vikt via media! Anna har blivit så låg att man mår illa. Man bjuder inte in pressen på begravning av nära & kära! Detta är lägre än Glocalnet någoonsin kommer bli! Nu har det dock lugnat ner sig i Book land…så första platsen på utelistan är ett minne blått!

6 (-) David "The Hoff" Hasselhoff
Davids fylle film har lagt ut på nätet av en besviken dotter. Han är så full att man skäms. Sedan har han åkt in på sjukhus, rehab….ja…hans karriär ser nu ut att gå utför.

7 (7) Chris Brown
Chris Brown blir bara mer och mer patetisk. Klagar och gnäller på Oprah Winfrey, Rihanna och hela situationen. Pratar ut i tv och gör det bara sämre för honom själv. Städa skräp i vägkanten och håll käft! Nya singeln hade blivit en stor hit utan hela Rihanna händelsen, frågan är om det kan bli en nu?

8 (4) Paula Abdul
Sedan hon blev kickad från American Idol har det inte gått bra för Abdul. Singlen sloppade hårt. Skivan kom aldrig. Och någon ny tv karriär har inte kommit igång. Det är vinterland i Abdul karriär - iskallt!

9 (8) Kanye West
Gjorde bort sig totalt när han avbröt Taylor Swift taktal för bästa kvinnliga video på MTV galan. Han ville priset skulle gå till Beyonce. Så pinsamt! Han får tagga ner sin egotripp. Möjligtvis en duktig låtskrivare/producent/artist - men hans ego är nu större än New York.

10 (-) Live
Rockbandet Live splittras med interna fighter med sångaren Ed. En av 90-talets största rockband från USA är över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback