Vilka artister borde få en chans att slå utanför Sverige?

artister

Det är inte bara ABBA, Roxette och Europe som har haft hits utanför Sveriges gränser. Andra att nämnda är Björn Skifs (!), Robyn, Basshunter, September, The Hives, The Sounds och senast nu Agnes UK succé. Vem är näst? Vem borde få chasen att lanseras utanför Sveriges gränser? Vilka har störst chans att få en internationell publik? Vilka tycker du?
Här är min lista!

01 Darin
Lättsam RnB pop som påminner om hits av Justin Timberlake. Han är ung. Han kan sjunga och dansa som en liten Michael Jackson light. Med låtar som "Step Up", "Breathing Your Love" och "Runaway" borde man lansera killen i England, Europa, USA, Asien....

02 Amanda Jensen
Hon har det. Hon gör schyssta låtar som för tankarna till Duffy, Amy Winehouse, Adele och Paloma Faith. Det är kvalité och det är just nu väldigt gångbart. Amanda känsn som en scenpersonlighet som är här för att stanna.

03 BWO
Att inte Bodies Without Organs är större än vad dom är, känns lite konstigt. Sverige börjar kanske tröttna lite på alla hits som har kommit ut sedan 2004, men det borde finnas en marknad speciellt i Asien, England och Europa. De behöver nog remixa om en del låtar för det skall bli mer gångbart.

04 Takida
Nickelback fans finns det gått om, speciellt i USA. Lansera "Curly Sue" i landet av drömmar och se vad som händer? Låter klockrent för den amrikanska marknaden!

05 Danny
Redan fått hits i Polen och Ryssland. Hans danspop borde även funka i England och resten av Europa. Varför inte spela in "If Only You" igen - denna gång med en tjej som har stark röst - som Agnes?

06 The Ark
Samla de bästa låtarna, uppdatera dom och släpp i England! Skulle förhoppningsvis gå rätt bra!

07 Mandio Diao
Popit och rockigt som borde fungera i England och delar av Europa!

08 Lena Philipsson
Den enda schlagerpop artisten som skulle fungera utanför Sverige, men då rejeält remixad och tungre sound till hitlåtarna - och så klart på engelska igen! "Lena Anthem" hade ju varit coolt som helst och name-droppa istället internatonella artister som Lady GaGa och Britney Spears istället? :D Så Anders Hansson, fixa till relmixarna tillsammans med kanske Bimbo Jones och Digital Dog!

09. Kent
Gör låtarna till engelska och lansera er i England. Kan bli lovande!

10. Sebastian Karlsson
Ännu en idol artist som bode kan skriva egna låtar och sjunga bra. Hade passat för USA radio, Adult och Mainstream Top 40.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback