Kommande bio filmer - se trailers här!

kommande filmer

Kommande filmer - Trailers! Det kommer en hel del bra filmer den närmaste tiden. Här länkar jag de jag tycker verkar sevärda.

2012
Actiondrama katastof film! Jordens undergång är här på nytt och vem är inte bättre att skillra det än Roland Emmerich som har gjort The Day After Tomarrow och Independence Day. Vi kan vänta oss massor av effekter och pampigheter, säkert till överdrift, men visst är det underhållande!
Trailer

Carriers
Thriller rysare med Chris Pine, där ett dåligt virus har spridigt sig över allt. Men det finns tydligen något som är värre - och det är bärarna av viruset, som verkar bli zombies!
Trailer

District 9
Drama action äventyr och science fiction blandat när Peter "Sagan Om Ringen" Jackson är med matchen igen. Alien skepp kommer till jorden, ett område som heter District 9 skall vara människofritt, men dit kommer så klart ett gäng - och sen börjar utomjording actionen för fullt.
Trailer

The Last Air Bender
Action, äventyr och fantasy familjefilm av M. Night Shyamalan. Är inget fan av M. Night Shyamalan, men denna verkar i alla fall - okej.
Trailer

The Twilight Saga: New Moon
Vampyr-varulv action drama blandat med romantik kommer även 2009 bli en succé historia. Chris Weitz kommer nog göra ett bättre jobb med tvåan en första delen var i och med han har större budget att leka med. Tillbaka är Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner medans Dakota Fanning och Michael Sheen tillkommer.
Trailer

Pandorum
Science Fiction skräck. Ett rymdfartyg med sextiotusen människor. Men nästan alla verkar vara borta. Men dom är inte ensamma....jakten är igång, aliens vs människor. Verkar spännande, lite åt Alien, Resident Evil hållet. Medverkar gör bla Dennis Quaid och Ben Foster.
Trailer

Planet 51
Animerad familje komedi. En astronaut kommer till en planet för ett rutin uppdrag, problemet var bara att det fanns ett helt sämhälle uppbyggt. Där Chuck blir utomjordingen istället för tvärt om. Verkar helt klart rolig!
Trailer

Ponyo
Animerat familje äventyr av den fantastiske Hayao Mikazaki, mannen bakom Spirits Away och Det Levande Slottet är tillbaka. Storyn är inspirerad av Den Lilla Sjöjungfrun. Det verkar vara storsatsning denna gång med röster från Cate Blankchett, Matt damon, Tina Fey, Liam Neeson and Betty White.
Trailer

Daybreakers
Skräck blandat med action och äventyr ser vi Ethan Hawke tillbaka på bioduken tillsammans med Willem Dafoe och Sam Neill. I en nära framtid, har samhället ändtats och vampyrer står för flertalet. Människorna är utrotningshotade och används till blod handel. Men snart är alla människorna döda....Verkar helt okej, gillar vampyr trenden som kom tillbaka tack vara Twilight och True Blood.
Trailer

G.I Joe - The Rise of Cobra
Framtids actionäventyr med ett gäng som blir övernaturligt snabba med hjälp av ståldräkter dom drar på sig. Ser påkostad och fräck ut. Kommer kanske bli samma typ av succé som Terminator Salvation blev denna sommaren - om inte ännu populärare.
Trailer

Old Dogs
Två bästa vänner, en olycklig kär skild man och en rolig singel man, får sina liv upp och ned, när de får tahnd om den enas okända barn. Robin Williams, John Travolta, Kelly Preston och Seth Green medverkar, ser ut att vara en lättsam, lättgrlömd men rolig film.
Trailer

UP
Animerat familjeäventyr som har blivit en enorm succé i USA. Detta är Pixars största succé, efter Finding Nemo. Jag är inte helt övertygad av trailern, men den är nog bättre när man väl ser den.
Trailer

The Final Destination
För tio år sean kom den första ungdomsskäckisen i serien. Spännande och oförsägbar. Tvåan håll måttet. Nu kommer det en repris till. Ett gäng klarar sig undan en olcykca där de skulle dött, nu vill döden ha tag i dom, en efter en. Kommer i 3D vilket kommer göra den ännu mer effektfull.
Trailer

Spread
Ashton Kutcher, Anne Heche och Margarita Levieva är med i denna dramakomedi. Ashton spelar en kvinnokarl som alla tjejerna vill ha. Allt går lätt för honom, tills han träffar en som han verkligen gillar....Känns som en små trevlig film.
Trailer

Couples Retreat
En komedi med Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau, Malin Akerman, Kristin Davis, Kristen Bell och Faizon Love. Handklar om fyra par som är på väg att gå skilda håll, åker till en paradis ö. Verkar små trevlig och charmig.
Trailer

The Stepfather
Drama thriller med Penn Badgley från Gossip Girl. Filmen har gjort flera gånger förr med samma namn. Samma historia, samma effekter känns det om. Säkert okej att hyra på dvd.
Trailer

Kommentarer
Xphoto säger:

Nu är min andra blogg klar. min FOTOBLOGGphotpassionVarsegod :)trevlig dag!

2009-07-22 | 17:36:11
Bloggadress: http://xphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback