2009: Resans år!

london

new york

cypern

bildmix

Snart är 2009 över och man kan säga att det blev ett år i resans tecken för mig. Det började med fem dagar i London och festade loss med tio vänner. Det blev inte så mycket sevärdigheter utan mest dricka en väldigt massa öl o festa!

I Maj var jag och två av mina bästa Cönny o Johan på Cypern en vecka för att slappa loss i solen. Det blev mycket alkohol men relativt lugnt ändå. Hade inte varit på Cypern sedan 2002 så det var kul att vara tillbaka i Ayia Napa, som var mitt "andra hem" 2001/2002 :D

I September bar det av till USA och New York i en vecka med ett gäng vänner.....vilken uppelvelse. Så stor stad, så mycket intryck. Det blev verkligen mycket sightseeing och shoppande! Men det känndes inte som man varit på semester när man var tillbaka, för utvilad var man inte!

Där i mellan har det blivit lite små turer också, jobb resa till Östersund, festande i Stockholm och en sväng till Danmark. och så en Madonna konsert i Götet!

Och alla underbara fester, privatfester och utgångar...varit helt underbart :D

Frågan är, hur skall man kunna överträffa detta nästa år? Vet inte om det kommer gå...men nästa år början igen i alla fall med en långhelg i London med fest osv. Sen vill jag komma till en sandstrand i Maj igen.....kanske inte Cypern denna gång utan Spanien, Kanarieöarna, Grekland.....skall vara hyffsat varmt o hyffsat billigt :P Några tips?

Sen har det varit snack om en USA resa igen, LA, Vegas & San Fransico i ett. Thailand har också snackats om. Australien är ett drömresemål också......men time will tell......en sak är säker, det är riktigt kul att resa!!


Kommentarer
Metalnallen säger:

Ja, Rain var bäst på plattan! Bush kommer jag inte äns ihåg hur de låter, så kan inte uttala mig, Live har jag recenserat, inte så imponerad av dem!

2009-11-24 | 16:45:12
Bloggadress: http://metalnallen.wordpress.com
bacardiboy säger:

Live var som bäst med Throwing Copper och Secret Samadhi plattorna. Lyssna in deras Awake best of för att få en större bild över bandet.

Dom har dok inte gjort så mycket nytt senaste året.

Bush - lyssna på calm down, machinehead, glycerine o swallwed - youtube länkar här:

http://bacardiboy.blogg.se/2009/october/poprock-band-fran-902000-talet-att-minnas.html

2009-11-26 | 08:12:50
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback