Avatar - The Last Airbender - addicted!

avatar airbender

Den hade tydligen premiär redan 2005, men först nu 2009 upptäckte jag denna fantastiska animerade serie! Får tacka filmen Avatar för det, sökte på youtube efter James Camerons kommande bio film, så kom denna serie också upp.

Handling: Serien kretsar kring den 12-årige luftbändaren Aang som ett århundrade tidigare än då serien startar precis har fått reda på att han är Avataren pånyttfödd, något som en Avatar i sig blir berättad för tidigast efter att denne har fyllt 16 år, eftersom munkarna känner att det är ett stort krig på gång vilket utgör att han väldigt snart måste kunna bemästra alla de fyra elementen för att behålla balansen för fred i världen. Air, Fire, Water and Earth. Det är mycket magi, övernaturliga krafter och härlig fantasy story. Första säsongen är okej, men sen blir det bara bättre och bättre! Karaktärerna är härliga liksom de olika figurerna som dyker upp!
Är inne på tredje och sista säsongen nu och jag är addicted!

Paramount Pictures, MTV Films och Nickelodeon Movies har satt in M. Night Shyamalan för att göra en trilogi av en live-action film om serien som ska omfatta karaktärernas äventyr i första säsongen. den är redo för premiär 2 juli 2010 och inspelningen kan börja i Philadelphia maj 2009. Filmen spelas in i Grönland och Vietnam, men det är också tänkt att det ska göras två filmer till.

Det har nu kommit till kännedom att Sokka's roll kommer spelas av Jackson Rathbone, som även spelar Jasper Hale i Twilight. Noah Ringer ska spela Aang och Nicola Peltz ska spela Katara

Det finns även rykten om en ny serie om avatar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback