Björn Gustafsson blir grillad: Roast på Berns var faktiskt roligt!

Roast

Såg SVTs Grillad tidigare i år. Det var allt annat än roligt. Det var katastrof! Så, när Kanal5 nu försöker sig på samma grej. att grilla en känd person, vara allmänt elaka (på ett kärleksfullt sätt står det i reklamen) så var förväntningarna allt annat än höga. Första gästen var alla våran Björn "What is love" Gustafsson.
Det var elakt, under bältet, rått och minimalt kärleksfullt som de nu hade marknadsfört det med. Men så vet man - det är ju en intern klubb av kollegor, de känner varandra, så då kändes det helt okej oftast ta ut i svängarna.
Men frågan är om det är lika roligt att hårna Pernilla Wahlgren nästa vecka, en kvinna vars hits får plats på en cd singel! Roast var oväntat kul, underhållande, pinsamt och helt enkelt grym underhållning! Så glöm SVTs skitprogram, Kanal5 har lyckats - och de här humoristerna är faktiskt oftast - väldigt roliga!

Björn G

Fakta:

Roast på Berns, är ett tv-program som sänds i Kanal 5 under ledning av Erik Haag (som agerar roastmaster). Programmet hade premiär 7 september 2009. I programmet blir kändisar som Pernilla Wahlgren och Bert Karlsson roastade på Berns salonger i Stockholm av både återkommande komiker (Petra Mede, André Wickström, Magnus Betnér, David Batra) och gästkomiker. Roast på Berns spelades redan in i mars 2009, men sköts upp av Kanal 5 till hösten samma år.

Kommande gäster: Pernilla Wahlgren, Robert Gustafsson, Henrik Schyffert, Bert Karlsson, Felix Herngren, Markoolio & Sofia Wistam.


Kommentarer
Miss*E* säger:

Det var skoj tyckte jag! jag väntar med spänning på bert karlsson :)

2009-09-09 | 20:13:50
Bloggadress: http://ericadanielsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback