Melodifestivalen 2010 - Vara eller inte vara med?

Melo 2010?

Expressen "avslöjade" för ett tag sedan den heta listan av artister som är högaktuella för Melodifestivalen 2010. Bland en långa listan på artister fann vi bla Arash, Darin, Ace of Base, Sven Ingvars och Jerry Williams. Samt Lena Philipsson, Orup och Timbuktu.

Arash har sagt att ville varta med för Sverige nästa år. Pernilla Wahlgren vill göra en ego show ala PH nästa år, så medverkar i Melodifestivalen är ett måste. Expressen skriver: "Dessutom ska såväl Lena Philipsson som Orup också vara diskuterade. Precis som Ace of Base och Europe.

- Allt handlar om låtarna i slutändan. Vi letar alltid efter en mix av stjärnor, stjärnskott och roliga bidrag. Jag stämmer just nu av med alla skivbolag och hur det ser ut tajmingmässigt för artisterna, säger Christer Björkman, tävlingsansvarig."

Jag själv tror att vi behöver en bra mix på schlagerkändisar, andra kändisar med hits, nån comeback och nya heta artister.

Speciellt "het" var inte listan. följande artister hade ändå varit kul att se i Melodifestivalen:

1. Lena Philipsson. Ny hit låt av t ex Max Martin med ett sound som lutar mot en mix på Madonna,Kylie & P!nk refräng. en lite abba samling ala Hung Up?

2. Darin. En låt som är direkt, poprnb som överträffar Step Up, Breathing Your Love.

3. Danny Feat Agnes Carlsson. En stark dancepop låt som blir som the best of dom två. Agnes är ju nu även poppis runt om i Europa.

4. Roxette. Kommer inte hända, men hade varit kul.

5. Orup. En ritkig orup dänga för svenska tävlingen.

6. Melody Club. Om dom kan få till en rikitigt bra låt igen.

7. The Sounds. Kommer inte hända heller men hade varit coolt!

8. E-Type, Dr Alban Feat Velvet. Danspop nostalgi uppdaterad!

9. Amanda Jenssen. Ingen vinnare, men hade säkert blivit succé. Och hon är ju cool!

10. The Ark. Med en mer The Ark hit.

Sen man ju alltid slänga in nån P3 artist typ Lars Winnerbäck, Miss Li, Takida, Mando Diao, Robyn, Moneybrother eller kanske Markus Krunegård? Inte jättetroligt de ställer upp, men det hade gjort tävlingen roligare

Vad tycker du?


Kommentarer
Patrik säger:

Absolut fett nice:Dtror Danny kan gå långt om han är med;)

2009-09-01 | 14:47:42
Bloggadress: http://putteisback.blogg.se/
E säger:

Amanda Jenssen kommer heller inte att hända tyvärr. Och Agnes har varit rätt mycket ”been there done that” när hon fått frågan. Dessutom har hon nog fullt upp med annat.Det känns som de flesta man skulle vilja ha med inte vill själva.

2009-09-01 | 14:59:43
Micke säger:

Same procedure as last year?

(kom igen finns det verkligen inga nya fräscha artister i Sverige som kan överraska lite? Fattas bara BWO så är listan klappad och klar.. eller?)

2009-09-04 | 23:22:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback