UTElistan - Vecka 37 - Vem är het och vem är iskall?

Lili & Susie

1 (-) Lili & Susie
Oh Mama! Dom kom tillbaka i Melodifestivalen med en låt som nästan bara en gaypublik uppskattar. Den var hittig, men det hjälpte inte, försvann gjorde den från listorna och de små strålkastare som åter var tända runt systrarna, har redan mattats av och snart är dom helt borta - igen.

2 (-) Jessica Andersson
När Melodifestivals ljuset slockarna, så gör även många artister helt. Jessica har inga existerande hits utanför festivalen. Nu är Jessica är hyffsat bra scen artist, så jobb får hon en del i alla fall. Nya singeln är en P4 sömnpiller, trotts den är upptempo. Jessicas Fame är inte speciellt stark just nu.

3 (-) Kändisdjungelns deltagare
Har man ett program som heter kändisdjungeln, så kan man ju förvänta sig a & b kändisar. Men de som medverkar här räcker inte alphabetet till! Thorleifs Torstensson, Mikkey Dee, Karl-Petter Bergvall, Inger Nilsson(Pippi Långstrump!)…rent ut sagt, pinsamt!

4(1) Sandra Dahlberg
Man kan inte påstå att Famce Factory skolan tog fram så många storstjärnor, när man kan sammanfatta att den största från såpan heter Linda Bengtzing. Sandra har varit med i Melodifestivalen i två år, kom til final en av gångerna, men ingen av låtarna blev några större framgångar. I sommras sjöng hon nya singeln på Lotta på Liseberg, nu har videon kommit och utmanande stil…Men det verkar som inte en svensk bryr sig. Total flopp!
Sandra verkar dock vara en helgo tjej!


5.(4) Pernilla Wahlgren
Pernilla skall sammanfatta sin 30åriga karriär med en ego show i Lena Philipsson stil. Skillnaden Lena kan fylla en dubbel cd med hits medans Pernillas får plats på en cd-singel! Om Pernilla skall sälja några biljetter allt måste hon medverka i Melodifestivalen 2010 och då få en framgång. Nanne klarar ju det, men Nanne är kanske mer folklig än Pernilla? Annars får väl polaren Perrelli ställa upp i showen!

6.(3) Charlotte Perrelli
Så tränar du som Charlotte. Perrellis 9 bästa övningar och bästa skönhetsknep. Det är de artiklar som Expressen har med Charlotte. Så är det när man knappt har några hits och man är totalt ute - igen. Då får man hitta på det man kan göra, för att få lite media plats!

7.(2) Chris Brown
Talar ut i Larry King med sin mamma - att är faktiskt en snäll människa även han slog Rihanna gul och blå. I interjuv blev han tillfrågan vad han tyckte om att Oprah Winfrey hade ett samtalsämne som byggde på Rihanna händelserna. Svaret blev då: "I commend Oprah on being like, 'This is a problem,' but it was a slap in my face. I did a lot of stuff for her, like going to Africa and performing for her school. She could have been more helpful, like, 'Okay, I'm going to help both of these people out.'"
Slår man sin flickvän gul och blå, så får man stå för det, speciellt om man har blivit dömd för det. Chris är fortfarande iskall.

8 Hmm Bloggare :)
Så dumt att det blir populärt på Youtube, intelligens befriande värre :)
Mogis.se - Youtube
Amandavardet - Youtube
Och så klart parodin på Amanda: Youtube Tillhör dock inne listan ;)

9 Ali Lohan
Det räcker inte med att Paris Hilton söker bästa vänner via tv, nu skall Lohan 2 försöka på sig en popkarriär via tv, i serien Living Lohan. Patetisk serie!

10 Ensamma mammor Johanna
Denna kvinna är kändiskåt. Och hon tillhör den skalan som är med i SingingBee och andra kvalitets program. Kvinnan har ingenting att komma med…så snart är det över..även för henne. [Ute tips från Stina & Annelie] ;)

Kommentarer
magnus johansson säger:

hej jag älskar era låtar vet ni om man måste ha nån inbyggd stil i kroppen jag älskar musik överhuvudtaget lättsam sådan för dom vet hur man ska ta folk på bästa sätt artister har vart på diggiloo fyra år vid sundbyholms slott det var jätte kul faktiskt men ha detså bra gillar pop r&b schlager rock reggea dub hiphop blues jazz osv gillar ej dansbands musik och dödsmetall

2012-10-27 | 20:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback