UTElistan - Vecka 38 - Vem är het och vem är iskall?

Kanye West

1 (-) Kanye West
Gjorde bort sig totalt när han avbröt Taylor Swift taktal för bästa kvinnliga video på MTV galan. Han ville priset skulle gå till Beyonce. Så pinsamt! Han får tagga ner sin egotripp. Möjligtvis en duktig låtskrivare/producent/artist - men hans ego är nu större än New York.

2 (3) Kändisdjungeln
Den gick direkt in på tredje plats förra veckan..och nu när den väl har varit några dagar, kan man bara säga: Total flopp! Vilka C-kändisar!

3 (1) Lili & Susie
Oh Mama! Dom kom tillbaka i Melodifestivalen med en låt som nästan bara en gaypublik uppskattar. Den var hittig, men det hjälpte inte, försvann gjorde den från listorna och de små strålkastare som åter var tända runt systrarna, har redan mattats av och snart är dom helt borta - igen.

4 (2)  Jessica Andersson

När Melodifestivals ljuset slockarna, så gör även många artister helt. Jessica har inga existerande hits utanför festivalen. Nu är Jessica är hyffsat bra scen artist, så jobb får hon en del i alla fall. Nya singeln är en P4 sömnpiller, trotts den är upptempo. Jessicas Fame är inte speciellt stark just nu.

5 (4) Sandra Dahlberg
Man kan inte påstå att Famce Factory skolan tog fram så många storstjärnor, när man kan sammanfatta att den största från såpan heter Linda Bengtzing. Sandra har varit med i Melodifestivalen i två år, kom til final en av gångerna, men ingen av låtarna blev några större framgångar. I sommras sjöng hon nya singeln på Lotta på Liseberg, nu har videon kommit och utmanande stil…Men det verkar som inte en svensk bryr sig. Total flopp!
Sandra verkar dock vara en helgo tjej!

6 (9) Ali Lohan
Det räcker inte med att Paris Hilton söker bästa vänner via tv, nu skall Lohan 2 försöka på sig en popkarriär via tv, i serien Living Lohan. Patetisk serie!

7 (7) Chris Brown
Nu twittrar han att han saknar en viss person….och hyr mcyket han ångrar och har ändrat sig. Att slå en av världens populäraste kvinnliga artister gul och blå, verkar ha dödat karriären.

8 (-) Kirsty Alley
Hon var en gång en poppis skådespelerksa på film och tv. Nu när man ser bilder på henne liknar hon mer flodhäst som har sett sina bästa dagar tyvärr.

9 (-) Svenska hollywood fruar

Vad skall man egentligen säga? Patetiskt, men ändå lite roligt? Både ute och inne på samma gång, men det är så dåligt att de fick bli på utelistan.

10 (-) Bobby Brown
När hade han en hit senast? Nu går Whitney Houston ut om sanningen bakom drogmissbruk och allmän nedgång samt otroheten från Bobby Brown. Samt hon skulel gå ut och köpa mjölk - och flydde! Det låter väldigt mycket Tina Turner/Ike om detta (bortsätt Tina drogar inte). Brown är nu helt körd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback