Blod, våld & sex i Spartacus: Blood and Sand

Spartacus: Blood and Sand

Romarstuket är tillbaka, efter succér som Rome, Gladiator och 300, och ni som gillade dom kommer med stor sannolikhet älska Spartacus: Blood and Sand. I denna nya TV-serie får vi åter igen följa Spartacus och hans lyckade slavuppror innan det slutligen går utför och han besegras.
I Spartacus: Blood and Sand kommer vi få ta del av stora mängder blod, mycket naket, åter igen stora mängder blod och lite extra naket.

Har sett nu fyra avsnitt, och det är väldigt mycket animerat blod och kroppsdelar som flyger lite överallt. Nästan alla huvudrollsinhavarna ser ut som skitna He-Man:s berädda på att döda när som helst, hur som hellst och så rått det bara går. Huvuden åker, ben, armar, ja typ allt. Mycket påminner om filmen "300", gillar man den, uppskattar man nog denna nya serien.
Sexscenerna är många, och väldigt detaljerade. Och i serien visar helt nakna kvinnor och män, mer än någon annan serie jag kan komma på. Handlningen går fort fram, precis som om det finns så många historier på gång att man stressar lite. Så långtråkigt blir det inte.

Skådespelarna är helt okej, inget att direkt klaga på, förutom några kvinnliga roller, som känns lite b-skådespeleri. Det som är mest negativt med serien är att den känns väldigt animerad ut, något även nya versionen av V lider lite av. Bortsätt från detta, så är det en bra romarrikes actioserie o orgie av våld, blod och erotisk. Grabbigt värre? Ja men alla serier kan inte vara som Sex & The City!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback