Då var en helg till över....

Denna helgen blev väldigt lugn, det blev en tur till Orust island och hade quality time med föräldrarna. Morsan gjorde hasselbackspotatis med fläskfilé, championsås med både grädde och smör.....snacka om fett...och gott! Det var säkert över 15 år sedan jag käkade hasselbackspotatis senast....blir inte lika lång tid till nästa gång! Var även en sväng på Stenungsundstorg...väldigt lugnt gemfört med Nordstan i Göteborg :)
Var rätt skönt för en gång skull inte planera hela helgen efter fest :)

Snart är det dags att bestämma sig vart vi skall resa i Maj....Turkiet & Grekland är väl de två länder som är kvar, så nån gång efter löning e det dags att köpa resa via Apollo, Fritidsresor eller Ving. Kul att ha nått att se fram emot.
Sommarsemestern är inte klar än, vet inte när man får ledigt, alla vill ju alltid vara ledigt samtidigt på jobbet, och det går så klart inte.

Det har blivit väldigt lite bilder i år, måste hitta laddaren till digitalkamran så det blir lite nya festbilder. Bilddagboken & Facebook är inte uppdaterad med bilder på evigheter, eller bloggen så klart.

Denna veckan är det inte så mycket planerat, kanske hälsar på Johan i Kungälv, kanske blir fest i helgen? Idag blir det att träffa Conny o kollar resor på nätet och kolla nån film eller nått.

Ha en härlig vecka, alla bloggläsare!

Kommentarer
Maria Jarstad, Apollo säger:

Hej! Låter underbart med en resa i maj! Du har väl inte missat Apollos Vår-Rea till Medelhavet som pågår just nu: http://www.apollo.se/SE/erbjudanden/kampanjer/Pages/maj-kampanj.aspx Hoppas du hittar något passanade! Vänlig hälsning Maria Jarstad - Apollo Resor, Säljare

2010-04-13 | 16:23:01
Bacardi BoY säger:

Tack för infon :)

2010-04-14 | 08:09:56
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback