UTElistan v 33 - Vem är Het & Vem är Iskall?

Lundin

UTElistan v 33

1 (-) Anders Lundin
Få har blivitså sågade i sommar som just allsången på Skansens programledare Anders Lundin. Ut med Anders, in med Måns Zelmerlöw har det stått och omröstningarna vill kicka ut Anders i 190. Det har inte hjälpt heller att Lotta Engberg har ökat i populäritet med hennes egna allsång show på Liseberg.
Det är dags att byta ut Anders. Och gör det snart. Ersätt bara inte med Petra Mede! Det finns tom odds att spela på - vem som byter ut honom, se listan här:

Måns Zelmerlöv 1,60
Anders Lundin 1,80
Peter Settman 10,00
Lena Philipsson 20,00
Lasse Kronér 20,00
Lotta Engberg 25,00
Charlotte Perelli 30,00
Petra Mede 40,00
Peter Harrysson 50,00
Lasse Berghagen 50,00
Odds från Paf.

2 (-) M. Night Shyamalan
Folk trodde de hade sett den nya Steven Speilberg. Ja efter Stjätte Sinnet med Bruce Willis. Men det har gått nedför sedan dess, första stora misstaget var The Village, men drog i alla fall ihop en hel del pengar. Men sen kom totalfloppen Lady In The Water. Och sen The Happening. Och efter det fördärvade han The Last Airbender för alla fansen. Den har dock dragit in 200 miljoner dollar, så det är ju ingen flopp i den bemärkelsen. Men kritiken ot M Night har varit svidande runt alla filmsiter på nätet. Tidningarna sågar honom. Tidiningarna gör topplistor på M Night förfall. Skriver inlägg hur skall han rädda sin karriär nu?
Fansen till Airbender vill honom bara ont. De vill inte se honom göra en tvåa av Airbender. När trailern visades för nya filmen "Devil" och stod "From the mind of M Night Shyamalan" - ja då började folk hånskratta. Förutom Mel Gibson - så är nog M Night den minst populära Hollywood kändisen just nu.

3 (-) Mel Gibson
Mordhotar sitt ex. Svär, skriker, säger massa olämpliga saker som "hoppas du blir gängkn*llad av negrer". Och allt kom ut på internet. En gång superstjärnan Mel Gibson (Dödligt Vapen) kan nu dödat sin egna karrär - för ingen verkar vilja jobba med honom längre. Bye bye Gibson?!

4 (2) Idol-Erik
Det är nästan synd om killen, försöker förlja upp idol låten med nya singlar och en platta och en turné - och allt faller platt. Är det verkligen så dåligt - eller har svenska folket bara tröttnat och gått vidare?

5 (-) Kicki Danielsson
Precis som en annan person som ofta är på Utelistan (Anna Book), så gråter Kicki ut i media i tid och otid. Vi bryr oss inte Kicki. Vi vill inte höra dina låtar på radio, vi vill hellre se Bra vibrationer än en kass ny låt. Du får göra som alla andra som inte är "inne" - publicera och markandsför via internet, eller kanske en blandskiva som följer med i någon tidining. Inte ser du alla andra artister som känner sig lite orättvistbehdlade gråta ut i Aftonbladet, Expressen och Se&Hör? Okej, Anna Book kanske gör det, men inte många andra. Skärp dig, gör din grej så kommer du fortfarande kunna leva på din musik framöver. För du har överlevt en evighet i nöjesindustrin, du kan nog fortsätta ett bra tag till.

6.(-) Chris Brown
Han kunde varit RnB kung vid detta laget, men att slå Rihanna söder och samman verkar ingen ha glömt eller förlåtit. Flera singlar har kommit med Chris och ett album, och de kommer inte högt upp på listorna. Sen gjorde han en hyllning till Michael Jackson på en gala i amrikansk tv och började gråta så han kunde inte sjunga klart låten….vilken låt var det? Jo "Man in the mirror". Patetiskt. Chris är en duktig artist och en dag kanske han toppar listorna igen, men det verkar dröja.

7.(-) Scott Pilgrim vs. The World
Denna filmen är hypad under längre tid. Tidingarna skrivit en heldel om filmen. Men den drog kanppt in 10 miljoner första helg. Ännu sämre än Kick-Ass som även den var en besvikelse pengarmässigt. Nördkomedi action, går inte riktigt hem hos alla.

8.(3) Carola
Hon fick ställa in en konsert i sommras, få köpte biljetter. Sedan var hon med i Allsången också och fördärvade hela framträdandet för The Ark. Populäriteten för Carola är inte tillbaka. Hon får kämpa vidare.

9. (-) E.M.D
Erik hade en hit innan EMD. Mathias hade inget alls. Danny hade flera succésinglar och t.om framgång utomlands. Vem är det som förlorar på EMD? Lätt att räkna ut - Danny lämna EMD nu! Deras sommarsingel som säkert var planerad som en stor sommarhit, blev mer eller mindre en flopp. En cover på Save Tonight….en låt för 60 åringa kvinnor. Resen bara jäspade. Moget sound blev övermoget sound.

10. (1) Anna Anka
I förrinlägget låg hon etta, och skrev en längre text om varför. Nu räcker det säga att hon är kallare än isglass.

Håller du med, eller vem tycker du är mest iskall just nu?

Kommentarer
Tina säger:

Fy f*n va jag håller med om nr. 9. Danny borde lämnat EMD för länge sen! Han är så grymt mkt bättre solo. Fattar inte, allt gick ju så bra, vrf starta han EMD när han är bäst själv?

2010-08-19 | 11:08:07
BacardiBoy säger:

Ja, undrar hur han tänker (dom två andra förstår man ju)

Släpp tantpoppen och kör danspop igen!

2010-08-19 | 12:04:14
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback