Privat: I helgen blev det 25-års fest och deluxe middag i Falkenberg

bildersoffbord
Länge sen jag skrev nått "privat" här, vissa tycker det skrivs för lite, medans andra tycker det inte brehöver vara med alls..men men, nu skriver jag lite i alla fall.

I Fredags tog jag ledigt från jobbet och fick hjälp av morsan & Kristoffer att slänga massa saker i lägenheten till soptippen. Vitrinskåp-lösing, soffbord, förvaringbyrå, gamla pc-skärmar, golvlampor, skräp..ja en massa saker. Lite tomt nu, men det känns väldigt bra att det är borta, så man kan börja renovera och köpa nytt.

Var på bla på Chili, såg en snygg soffa där, får fundera om det blir en sån sen. Köpte Soffbord på Ikea (bild ovan) blev riktigt nice till en ny matta också, en "shaggy"?. Stockholmsvit målarfärg blev inköpt med. När det är målat o klart blir det att kola runt på nya soffor och ett nytt akvarium :)

Lördagen var det 25-års fest hos Mari. Hon hade rosa tema....fick leta en hel del inna njag hittade en skjorta som hade lite rosa i sig! Snittar o alkohol och fest blev det.

Söndagen blev till en början seg, men sen bar det av till Falkenberg, ett gäng på fyra besökte Jessica & Anders som glögg-mys och en brakmiddag! Och efterätten var "to die for"!

Fullrulle, och imorgon är det dags att jobba igen. Projektmöten och massa annat kul :)

Kommentarer
Jessica säger:

På tok för lite privat på din blogg sunshine! Det var jättemysigt att ni kom och att du gillade efterrätten var ju inte konstigt, var ju du som valt den.. ;) Vi ses snart igen, med mera alkohol och groovy moves. Löve <3

2010-12-06 | 22:36:22
BacardiBoy säger:

ja det var mysigt o otrolig god middag o efterätt..wöw wöw wöw :)

2010-12-07 | 10:55:02
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback