Film: (500) Days Of Summer - Betyg * * *

of summer

Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1

Comedy | Drama | Romance

Joseph Gordon-Levitt     ...     Tom Hansen
Zooey Deschanel    ...     Summer Finn
Geoffrey Arend    ...     McKenzie
Chloe Moretz    ...     Rachel Hansen

ille möter tjej, kille blir förälskad. Tjej blir det inte. Info är tagen från disc shop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16:00. Den här moderna kärlekshistorien är inte vad vi förväntar oss att kärlek ska vara - den är invecklad och fantastisk, rolig och sorlig; en udda kärlekshistoria med toppar och dalar som inte riktigt följer det vanliga mönstret.

Tom; en pessimist och hopplös romantiker, blir förkrossad när hans flickvän Summer gör slut. För att förstå vad som gick fel tänker han tillbaka till olika perioder under deras 500 dagar tillsammans men slutsatsen blir inte alls den han väntat sig.

Där har vi storyn till en av de bättre romantiska komedierna från 2009. Filmer är dock väldigt hypad och kritikerosad, som oftast, till en överdrift, när det visar sig att det helt enkelt är en helt okej drama komedi och inte så mycket mer. Juno och Little Miss Sunshine tillhör lite av samma kataogori av kritikerrosade filmer, som helt klart går att se på, men inte når upp till hypen.
Joseph Gordon-Levitt är en okej skådespelare, som tidigare vrit med i filmer som Stop-Loss, Mysterious Skin, men mest känd från tv-serien 3rd rock from the sun.


Kommentarer
Metalnallen säger:

Ovanligt bra för sin genre, rättvist betyg!

2010-02-17 | 08:21:19
Bloggadress: http://metalnallen.wordpress.com
Bacardiboy säger:

Då tyckte vi samma här i alla fall, kul :)

2010-02-17 | 15:14:18
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback