Film: The Final Destination - Betyg * *

Final D

Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1

Horror | Thriller

Bobby Campo     ...     Nick O'Bannon
Shantel VanSanten    ...     Lori Milligan
Nick Zano    ...     Hunt Wynorski
Haley Webb    ...     Janet Cunningham

Under det som skulle ha blivit en kul dag på racerbanan får Nick O'Bannon (Bobby Campo) en hemsk föraning om en annalkande katastrof. Nick grips av panik och övertalar sina vänner att fly - bara några sekunder innan hans vision blir till fruktansvärd verklighet och en rad bisarra händelser får stadion att rasa samman.

Vännerna tror att de har lurat döden och fått en ny chans i livet, men det som hänt är bara början. Nicks föraningar fortsätter och de som har överlevt olyckan dör, en efter en. Nick måste lista ut hur han ska kunna lura döden ytterligare en gång, denna gång slutgiltigt, innan han själv går ett grymt öde till mötes.

Första filmen var otroligt spännande och nyskapande. Andra filmen var en repris på första, men ändå effektiv. Nu känns det mer tjatigt att dra historien igen och igen. 3D effekter hjälpte nog till att den spelade in en del på bio i alla fall. Har man inte sett någon av de första tre filmerna, kan detta vara en intressant film. Annars är det bara en upprepning som inte ger så mycket.


Kommentarer
Metalnallen säger:

Varken sämre eller bättre än sina föregångare!

2010-02-17 | 08:20:52
Bloggadress: http://metalnallen.wordpress.com
Bacardiboy säger:

Okej! :)

2010-02-17 | 15:13:12
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback