P!nk kommer till Göteborg i sommar!

pink
Världens kanske bästa kvinnliga live artist kommer till Göteborg! Jag såg henne live 2007, Private Show på Trädgårn, bästa konseren någonsin! Missade Funhouse i sthlm, men två vänner fick gå istället. Kanske dax o se henne denna gången?

Från GP.SE: Den 23 juli landar turnén The Funhouse Summer Carnival Tour på ett för kvällen specialdesignat Ullevi. Live Nation skriver i ett pressmeddelande att "Scenbyggnationen kommer att vara unik, med en intimare tappning än vi är vana att se den". Scenen kommer att vara placerad framför ena långsidan med resultatet att det blir ett kortare avstånd till scenen och större möjlighet för publiken att stå nära, enligt Live Nation.

- Ullevi har under många år varit Sveriges utomhusarena nummer ett, och världens största artister har gjort fantastiska konserter där. Att nu ta traditionen vidare med den nya generationens artister i form av Pink känns helt rätt, kommenterar Tor Nielsen, promotor på Live Nation, i ett pressmeddelande.

Pink har sålt över 30 miljoner skivor världen över och hennes senaste album Funhouse har sålt i över fem miljoner exemplar.

Biljetterna till Ullevikonserten släpps nu på fredag, den 12 februari. Som förband spelar den svenska rockgruppen Takida. Aftonbladet skriver även om detta


Kommentarer
Fritjoff Konkas säger:

Sålde inte ens ut globen. Slutsats, Ullevi lär bli intällt. Tja.

2010-02-09 | 19:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback