TV-Serier Topp 10

tv-serier

Tv-serier kommer och går. Ugly Betty, Kyle XY och Prision Break är några av de serier som har lagts ner. Medans vissa serier fortsätter år ut och år in. Här kommer tio tv-serier jag ser från och till!

01 True Blood
Det är dom coolaste vampyrerna och övernaturliag väserna. Det är dom bästa karaktärerna och skönaste skådespelarna. Manuset är wicked och hela serien känns ultracool och intressant. Den är snyggt filmad. Just nu är det pause i denna underbara serie, men drar snart igång igen. Passa på att se de första säsongerna om du inte följt serien.

02 The Vampire Diaries
Vampyrtrenden är stor sedan Twilight blev en dundersuccé på bio. Denna serie är en blandning av kärleksdramat som finns i New Moon och Twilight, men är inte lika mesig, utan innehåller en hel del bitande och våldsscener. Men det finns även andra övernaturliga element i serien så som häxor. Skådespelarna är helt okej, håller gemnnivå, inga som är fantastiska och inga som är direkt dåliga. Bäst är den lite onde och fräcke Damon Salvatore spelad av Ian Somerhalder.

03 Heroes
De har olika övernaturliga förmågor och skall rädda världen från undergång. Historien och intrigerna är komplicerade att de nästan snubbar av sina egna manus. Kan bli lite för mycket ibland, men serien håller fortfarande. Hayden Panettiere som Clair är fortfarande en av tv:s snyggaste tjejer och håller även serien vid liv tillsammans med Zachary Quinto som är helt enkelt bäst som Syler. Tittarsiffrona rasar dock i USA och det finns risk att serien läggs ner.

04 Skins
Utflippade ungdomar i England som har sex, dricker sprit, knarkar, festar och lever vardagen i skolan och på klubben med allt vad det innebär med kärleksförhållanden och livskriser.
Väldigt bra filmat, bra skådespelare, tuff handling och fullfart hela tiden. De två första säsongerna var grymma, men så valde tv kanalen att droppa hela gänger och starta om med ett helt nytt gäng. Var väldigt skeptisk till detta, men efter sett säsong 3, så är jag övertygad, att dessa nya karaktärer är minst lika bra som de tidigare. Det talas om en tredje generation också, vi får se om det blir av, men i hemlandet går denna serien väldigt bra.

05 2 ½ Män
Efter allt övernaturligt i toppen kommer är den skönaste komedi tv-serien. Charlie Sheen spelar helt underbart som den mer sluskige brodern. Hela gänger i serien är otroligt roliga.

06 Scrubs
Scrubs tröttnar jag aldrig på. Utflippade scener blandas med djup och känslor. Fortfarande komiskt och lättsamt.

07 Gossip Girl
Fashion. Intriger. Kärlek. Svek. Sex. Problem. Och mer intriger. Serien är något ogemn. Men som amrinsk ungdomserie, så är den just nu bäst.

08 V
Ödlorna är tillbaka! 81tals succén är omgjord och nyladdad med ödlekrig mot jorden. Är inte helt övertygad än, det verkar som manusförfattarna har lite för bråttom fram med allt.Tiden får utvisa om den överlever en längre tid, jag är osäker på det.

09 The Legend Of The Seeker
Fantasyäventyr som inte har budgen som Sagan Om Ringen, Narnia eller Harry Potter. Men det i tanke, så fungerar den serien helt okej.

10 The Simpsons
En kultserie som håller måttet fortfarande!

Sen finns det flera helt okej CSI och Law & Order serier. Criminal Minds är en annan som kriminalare som funkar från och till. Vilka tv-serier gillar du mest?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback