UTElistan v 6: Vem är het och vem är iskall?

Carola

Carola etta på årets första utelista!

1 (-) Carola
En person som oftast är bäst på att gräva sin egna grav. Senast om Haiti katastrofen att detta står i bibeln och detta är början till världens undergång, det finns ju en film som heter 2012 också säger Carola. Aftonbladets läsare blev upprörda till max. Någon hit i musikväg är inte ännu i sikte, Evighet var den enda stora framgången på 2000-talet i popbranchen. Senaste julskivan blev inte en lika stor succé som tidigare och artisten har haft det allmänt svårt sedan Melodifestivalen 2008. Men helt uträknad kan Carola aldrig bli.


2 (-) Elizabeth Höglund
Nu är hon sparkad från Förkväll! Den helt underbare Elizabeth är i blåsvärder, men vem vet, hon kanske vinner denna strid! Men just nu är det väldigt mycket utspel i pressen från denna kvinna, som nu är mer känd än bara sitt hår.

3 (-) Skivbolaget Warner
Skivbolaget beslutat ta sig bort från Spotify och andra liknande tjänster.

4 (-)  John Meyer
Skandalerna avlöser varandra för denna popkille. Musik karriären går hyfsat, men nu är han även rasistisk också, eller hans könsorgan i alla fall. Perez Hilton skriver ner honom och han blivit ett diskutionsämne.

5 (-) Ugly Betty
Och snart tar sagan slut om Ugly Betty, serien läggs ner pga för dåliga tittarsiffor. Samma gäller Melrose Place.

6 (-) Mel Gibson
Mel Gibsons stora comeback blev inte så stor. Ingen råflopp, men efter 10 års frånvaro trodde nog alla det skulle gå bättre. Gjorde även bort sig i tv då han kallade en reporter asshole!

7 (-) Jenny Silver
Hon kom, hon såg, hon röde sig lite grann och försvann lika fort. Genombrott inför 3 miljoner tittare? - Nope!

8 (-) Frispråkaren
Usel hiphop på svenska gick inte hem denna gången heller.

9 (-) Anders Ekborg
Han skulle göra en Christer Sjögren och gå till final, men den stora musikkarrären tog nog slut redan nu. Men han har gått om andra jobb, så det är nog lugnt.

10 (-) Jessica Andersson
Hon kom till andra chansen i Melodifestivalen, men tråkigare låt får man leta efter. Hon var favorittippad innan, men det hjälpte inte. Andra chansen är något Jessica börjar bli van vid och det brukar stoppa där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback