Film: Remember Me - Betyg * * * ½

Remember Me

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Drama | Romance

Robert Pattinson     ...     Tyler Hawkins
Emilie de Ravin     ...     Ally Craig
Chris Cooper     ...     Sgt. Neil Craig
Lena Olin     ...     Diane Hirsch
Pierce Brosnan     ...     Charles Hawkins

Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Filmen ser allmänt bra ut, bra gjord, starkt manus med överaskningsmoment. Filmen visar bra på trassliga relationer i familje & kärlekslivet. Filmen är ett romantiskt drama, som rullar på i bra takt, den håller intresset uppe. Men vet inte riktigt vart det skall sluta. Skådespelarna är överlag väldigt bra, både i huvudroller och biroller. Robert Pattinson visar kan mer än bara vara en iskall vampyr i Twilight, Emilie de Ravin imponerar som hans flört, bra insatser från våran egna Lena Olin och fd James Bond Pierce Brosnan. Filmen håller en högre nivå tack vara de bra birollerna. Bäst är dock Chris Cooper, från bla The Bournce Identity, han spelar övertygande och briljant som Ally:s pappa.

Skall inte avslöja slutet på filmen, men det är just slutet som blir pricken över i:et. Wow. Bang. Helt klart imponerade. Nu är det nog en del som inte kommer gilla slutet, men det var det som gjorde att filmen blev "Remember Me" - en film att minnas.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback