The Last (Airbender) M Night Shyamalan Movie Ever?

M Night Shyamalan

Jag skulle inte vilja heta M Night Shyamalan denna veckan. Mannen som gav oss "Sjätte sinnet", "Signs" och "Unbreakable". Men även mannen som gav oss flopparna "Lady in the water" och "The Happening" och gjort något som ingen trodde var sant - gör sin sämsta film någonsin. Ja så låter i alla fall många kritiksa röster i amrikansk media efter sett och recenserat filmen som skulle vara sommarens stora Fantasy äventyr, The Last Airbender.

Den är just nu en av de sämsta filmerna som har kommit ut 2010 enligt RottenTomatos. Större delen av mediafolket skyller allt på M Night, att han karriär borde nu vara över. Fansen till den animerade serien verkar inte snälla de heller, som vill se M Night fara och flyga och aldrig komma tillbaka.

Detta låter inte bra, för en film som har ett så bra matrial den bygger på, misslyckas så enligt pressen.
Nu får vi se hur detta påverkar Boxoffice resultaten, den borde floppa efter första helgen om den är så dålig som kritikerna säger. En del säger att kritikerna är ute efter mobba ut M Night, jag vet inte, har inte sett filmen, men mina stora förväntligar har fått sig en rejäl smäll. Så bra trailers, så läser man allt detta! :(

UPPDATERAT:
På imdb.com får filmen än så länge 5.1/10, på RottenTomatos ser det liknande ut, om man kolla alla privatpersonerns recensioner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback