Film: The Bounty Hunter - Betyg * * ½

The Bounty Hunter

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Action | Comedy | Crime | Romance

Gerard Butler     ...     Milo Boyd
Jennifer Aniston    ...     Nicole Hurley
Gio Perez    ...     Uncle Sam
Joel Garland    ...     Dwight (as Joel Marsh Garland)
Jason Kolotouros    Gelman

Handling: Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig date och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis.

Romantiska komedier kommer på läpande band känns det som. "Har du hört ryktet om Morgans" förde Huge Grant och Jessica Parker tillsammans. Inte helt lyckat. Bättre gick det med Ryan Reynolds och Sandra Bullock i The Propsal, som var en rolig romantisk komedi. Och det var inte länge sen vi fick se Jennifer Lopez i charmiga The Back-Up Plan.

Jennifer Aniston är absolut ingen dålig skådespelare, hon har charmat sig igenom tv-serien vänner och filmer som "Mannen i mitt liv", "Drömbilden" och lyckade "Ryktet går…"

Här är hon tillbaka, i en roll som passar Aniston. Hon är charmig, snygg och lättsam. Gerard Butler gör också bra insats och de fungerar bra ihop i ett love/hate förhållande.

Filmen i sig är inget att minnas så mycket efteråt. Det är lättsamt. Lite småroligt. En del bra biroller, dock blir kollegan som är kär i Aniston för mycket tönt, så det blir lite väl pinsamt.

På 90-talet var det populärt att mixa just action med komedi, och trenden verkar vara tillbaka, då vi snart få se Cruise/Diaz också en en actionkomedi.

The Bounty Hunter är inget nytt under solen, rätt trivsam, men inte så mycket mer. Är du tjej - kanske du tycker den är lite bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback