Midsommar var nice :)

Midsommarafton blev bra, först silltallrik med alla tillbehör i Majorna. Sen ut till Brännö o grilla o festa, och avslutningsvis efterfest hos Cönny! En midsommar succé! Dagen efter blev det SEG dag såklart, så då var man utbränd.

Söndagen blev till Lager157 och ut o grillade nånstans på landet....vid en sjö. En heldel folk där, verkar poppis! Det helt klart en skön söndag!

Bilder kommer senare, har ej fört över dessa till datorn än....

Hoppas eran midsommar var lyckad!

Kommentarer
FERHAT - Studerar till sjuksköterska säger:

SV: Men som sagt, jag tror att han fortfarande lever och att hans familj och släkt vet om det här fejk döden. Jag har bloggpaus nu framtill 29 augusti så efter det kommer jag gå in i djupare delar om hur jag tror Michael lever. Just nu kan du gå in i min blogg och se mina två bild bevis på att Dave Dave är Michael Jackson och sedan kan du se också inslaget jag var med i aftonbladet. Har dessutom blivit intervjuad av P4 och Rix Megapol om det här och alla de tror så som jag att MJ is ALIVE!En annan sak, många säger att Dave Dave har kanske gjort några operationer till och kanske därför ser annorlunda. Men läs på min blogg för jag har skrivit en förklaring till det också.Aja, trevlig sommar och vi ses slutet av augusti månaden :)

2010-06-28 | 17:18:33
Bloggadress: http://ferhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback