MTV Movie Awards - Sandra Bullock, Cruise och Twilight feber

mtv sandra

Hur poppis är MTV nu för tiden? Hur viktigt är det att videon spelas en massa på just MTV. Känns som internet är en stor konkurrent till just MTV. Jag har själv slutat kolla på kanalen för länge sen. Orka med all reklam, när man kan se sina favorit musikvideor istället på Youtube. Men två-tre gånger kollar jag i alla fall på MTV, då de har sina prisgalar, Music Awards, European Music Awards o den som var i veckan - Movie Awards. Som vanligt var det full fart på showen, programledaren var en standup komiker, fungerade bra. Deras kalssika parodi på film klipp fungerade åter igen utmärkt, Tom Cruise var sitt alterego från Tropic Thunder - han var helt lysande, speciellt när han flumdansade med Jennifer Lopez.

På scenen sjöng en b-version av Pink, Kate Perry tillsammans med en Snopp Dogg som såg ut han var på barnkalas. Inget speciellt, men funkade. Christian Aguilera var bättre.

Vem vann priser då? Twilight Saga New Moon. Nästan hela tiden. Team Edward vs Team Jabob. Här ser man verkligen vilke hysteri det är runt Robert Pattinson och Taylor Lautner. Överdriver värre, de vann över t ex Avatar, vilket i en normal värld inte är rimligt! Men det mer mer på skoj än Oscars galan om man säger så. Så visst har det underhållningsvärde.

För sina insatser på film (MTV Generation Award), fick Sandra Bullock pris, välförtjänst helt klart. Hon är allmänt rolig som person, och slätade av Scarlett Johansen. Cool! Stort plus som vanligt till deras exlusiva trailers, i detta fall Airbender, Eclipse och Harry Potter.

Sammansfattnisgvis var det är förutsägbar gala, mycket kändisar , okej musik, men lite väl brötig. Men MTV är bra på göra bra show. American Music Awards nog dock den galashowen som är bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback