Film: Arctic Outbreak/The Thaw - Betyg * *

The Thaw

bacardi ikonbacardi ikon

Horror | Sci-Fi | Thriller

Val Kilmer     ...     Dr. Kruipen
Alexandra Staseson    ...     Infected Girl
Brad Dryborough    ...     Man With Needle / Fishing Reporter

Den välkände miljökämpen Dr. David Kruipen (Val Kilmer), arbetar med ett forskningsprojekt i Arktis. Tillsammans med sina fyra forskarstudenter hittar han ett förhistoriskt djur infruset i polarisen. Då de undersöker djuret gör gruppen fantastiska fynd, som överträffar deras vildaste drömmar och mardrömmar. En parasit som legat i dvala i urtidsvarelsen vaknar till liv, och börjar söka efter nya varmblodiga värddjur...

Smittade och strandsatta i Arktis inser de desperata studenterna att det enda sättet att skydda mänskligheten är att helt isolera sig från omvärlden, även om det kostar dem själva livet.

Denna kalla, dystra thriller heter The Thaw på engelska, medans på "svenska" heter den Arctic Outbreak. Men namnbytet spelar ingen större roll, kan inte rädda denna deppiga historia.
Har man ingen budget direkt, ja då får man vara i något ödelandskap, mest hela tiden. Skådespelarinsatserna är godkänt som bäst, Val Kilmer storhetstid är långt borta, och han är inte med så mycket för den delen heller, även han är skyltnamnet på dvd framsidan.

Något små äklig är den, med dom små djuren som kryper in, under huden och dödar människorna. Där är pluset. Men att inte ens lyckas med slutscenen, utan den ser hemmagjord ut, gör att det finns inte mycket att hylla med filmen. Vad du än gör, köp inte filmen! Finns bättre filmer med kryp under huden än den här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback