Film: Predators - Betyg * * *

predators

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Action | Adventure | Sci-Fi | Thriller

Adrien Brody        ...      Royce
Topher Grace     ...     Edwin
Alice Braga     ...     Isabelle
Walton Goggins     ...     Stans
Oleg Taktarov     ...     Nikolai
Laurence Fishburne     ... Noland

Predators, ett av filmhistoriens värsta monster är tillbaka för att återigen sprida skräck i biosalongerna. Denna gång sker kampen på rovdjurens hemmaplan och oddsen är knappast på människans sida…

Filmen börjar med en scen där vi se Adrian Brody ramlar ner genom luften, vaknar upp och får panik, i sista seknd kommer fallskärmen ut och han överlever. Samma sak händer flera andra människor…De träffas och håller ihop i en djungelmiljö ingen känner igen…När de väl kommer högre upp ser de planeter på himlen….vilket innebär att de inte ens är på jorden. De är på en spelplanet för Rovdjuren.

Såg nyss om Rovdjuret från 80talet med Arnold. Den var faktiskt överaskande bra fortfarande. Soldater i djungelkrig, som fick en ny motståndare som Arnold till slut vann över. Del två i fimserien var okej i minnet i alla fall, sen kom Alien vs Predators i två delar, också helt okej.

Tredje filmen i Predator serien låtsas inte om del två eller Aliens filmerna, utan ger lite tillbaka story till första filmen, Handlingen är väl inte direkt djup, men ändå lite som en underhållande repris på första filmen. Skådespelarna fungerar överlag, men ersätta Arnold med Adrien Brody? Hur tänkte man. Matt Damon hade fungerat utmärkt, men Brody passar inte in.

Effekterna fungerar, inget speciellt, lite standard, man ser att detta är inte är en jättedyr film. Lite nyheter finns det i Rovdjursvärlden vilket kan vara uppskattat.
Den underhåller som man förväntar sig att den skall göra, men den för inte filmserien framåt, utan står mest och stampar på samma djungellera.

Har man inte sett orginalet kanske man gillar denna filmen mer.

Övriga Betyg:

Rovdjuret - Betyg * * * *
Rovdjuret 2 - Betyg * * *
Alien vs Predator - Betyg * * ½
Alien vs Predator 2 - Betyg * * * ½


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback