Eric Saade eller Danny för Eurovision

eric saade

danny swingfly

love generation

Då var alla delfinalerna i Melodifestivalen klara. Igår fick vi då äntligen se RedOne låten som varit hypad sedan den blev officell.

Men först till Melody Club som startade igång festivalen igår. Gillar den gruppen, denna låten var okej, men tyvärr inte mer.

Julia Alvgard var sedan, ett sömnpiller jag redan har förträngt. Sen blev det ännuvärre - Lasse Stefanz. Bottennapp. Hemskt. Sen blev det lite bättre, Linda Pritchad sjöng en låt som doftade Sarah Dawn Finer.

Anders Fernette, en avdankad Fame Factory artist försökte igen göra en Bryan Adams light med nått konstigt cirkus nummer inblandat. Fungerade inte riktigt. Men P4 kommer nog spela hans låt.

Sen var det dax för Linda Bengtzing. Hon lät precis som hon alltid gör, blandat med lite Nanne i låten - samt ett klädesplagg som var en korsning mellan Lena Ph 1986 och 2004. Det är trallvänligt, men någon vinnare är det inte.

Nicke Borg sjöng en Takida aktig låt, gick uppenbarligen hem, för han är i final.

Sist, RedOne låten, det var ingen Lady Gaga hit, men visst var den lite skön, Love Generation sjäng bra tillsammans, sämre när de sjöng en och en. Snyggt och coolt nummer. Hoppas det blir final plats. Men Jenny Silver ligger nog bra till hon med.

Snart är startfältet för Globen klart, och jag har redan två låtar som favoriter: Populer och In The Club ,med Eric Saade och Danny. De skulle fungera bra i Eurovision Song Contest med.

Mellanakterna har ju varit skiftande kvalité, bottenapp med Nanne och Christer Sjögren, och supersuccé med Lena Philipsson, och denna veckan kan man säga det också var bra. The Ark gjorde ett bra framträdande.

Vilka är dina favoriter?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback