Film: You Again - Betyg * * *

you again

ikonikonikon

Comedy | Romance  

Kristen Bell     ...     Marni
Jamie Lee Curtis     Gail
Sigourney Weaver     Ramona
Odette Yustman     Joanna
Victor Garber     ...     Mark
Betty White     ...     Grandma Bunny
James Wolk     ...     Will (as Jimmy Wolk)
Kristin Chenoweth     Georgia


Handling: De gamla antagonisterna från high school, Gail och Ramona, förnyar sin rivalitet 25 år senare när Gails son ska gifta sig med Ramonas dotter.

Ja, där var en väldigt kort sammanfattning av filmens handling. Detta är en komedi som är mest inriktad till tjejer, men är ändå småtrevlig att kolla på för de flesta, går säkert hyffsat hem hos familjer.

Kristen Bell känns igen från Veronica Mars, dumpad, Trubbel I Paradiset samt kommer medverka i Scream 4, hon spelar Marni som är ung snygg tjej som jobbar med PR, hon reser hem över helgen för vara med på sin bors bröllop, men det visar sig att bruden är samma tjej som mobbade Marni i highschool. Bruden spelas av Odette Yustman som känns igen från Cloverfield och The Unborn.

En liknande historia blir det då mellan Marins mamma Gail, spelad av Jamie Lee Curtins (True Lies) och Johannas moster Ramona, spelad av Sigourney Weaver (Avatar, Alien 1-4).

Runt dessa konflikter så händer det lite smågrejer med, men det är ändå mest fokus på just detta ämnet. Fokuseringen är väl att även dumma och elaka personer förtjänar en andra chans. Så fint så.

Hur var filmen? Lättsam, enkel och trevlig. Det är en rätt lättglömd historia, men trevligt för stunden. Det bästa med filmen är ändå skådespelarna, Betty White (The Proposal, Pantertanter) är alltid en fröjd att se, hon är en gammal tant med krut i. Jamie Lee Curtins spelar stabilt som vanligt, men bäst är Sigourney Weaver som spelar lite lätt bitchigt!

Så det är helt klart en godkänd tjej/familjefilm som underhåller på ett lättsamt sätt för stunden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback