Film: Min låtsasfru/Just Go With It - Betyg * * *

just go with it

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Comedy | Romance

Adam Sandler     ...     Danny Maccabee
Jennifer Aniston     ...     Katherine
Nicole Kidman     ...     Devlin Adams
Nick Swardson     ...     Eddie
Brooklyn Decker     ...     Palmer

Handling: Danny Maccabee (Adam Sandler) träffar drömtjejen (Brooklyn Decker), men måste värva sin pålitliga assistent Katherine (Jennifer Aniston) i rollen som sin blivande exfru för att dölja en ogenomtänkt lögn. När härvan växer blir även Katherines barn indragna och tillsammans åker de till Hawaii på en galen weekendresa där allt ställs på sin spets. Hur långt är vi egentligen beredda att gå för kärleken?

Dennis Dugan har gjort filmen, han har även tidigare gjort Grown Ups, Jiddra inte med Zohan, National Security, En djävul till flickvän, Vild och galen i Beverly Hills och Happy Gilmore. Man kan sammanfatta det som lättsamma och en del skruvade komedier av olika klass. Men i Min låtsas fru lyckas han rätt bra med elementen komedi, drama och komik.

Filmen första minuter bådade inte gott. Det såg ut som en riktigt dålig Adam Sandler komedi. Men det tog sen rätt bra. Lite förutsägbar som det alltid brukar vara, en hel del trevliga biroller  och paradis miljön under semestern är färgsprakande och inbjudande.

Jennifer Aniston är lika charmig som hon alltid är i romantiska komedier. Adam Sandler har nog sina bästa dagar bakom sig, han känns lite uttjatad nu, men fungerar okej i just denna filmen.

Detta är inte en speciellt smart film, eller nyskapande. Men den är små rolig, små charmig och trevlig. Och rätt bra för vara en Adam Sandler film 2011.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback