Nya TV-Serier: Falling Skies, Teen Wolf

falling skies

falling skies

Teen Wolf

Teen Wolf

Teen Wolf

Steven Spielberg-producerade sci-fi serien, Falling Skies, ser ut att vara på g. En utomjordisk invasion kommer till tv-kanalen TNT , 19 juni, första avsnitten skall vara runt 2 timmar. Den senaste är en trailer / featurette som innehåller korta klipp av stjärnor Noah Wyle, Moon Bloodgood, och Drew Roy diskuterar showen.

Vad man ser på trailern ser det ut som en mix av War Of The Worlds/Värdarnas Krig, Distric 9 och Skyline. Och kanske tom lite Terminator? Frågan är - behöver vi en till i den stilen? Denna gången är det istället en tv-serie, och Steven Spielberg är ju en fantastisk regissör.

Teen Wolf är en kommande tv-serie från MTV. Sedan Twilight blev en megasuccé har tv och film bolagen satsat en hel del på vampyrer, varulvar och andra väsen. Bland succérna finner vi blandannat Being Human, Vampire Dairies och True Blood.

Executive producer Jeff Davis beskriver serien som en mic mellan The Lost Boys och Buffy.

Nästa serie går allså mer på Jacob Black-temat, dvs varulvar. Teen Wolf var en film som kom på 80-talet med Michael J Fox, nu kommer det allså en tv-serie baserad på denna. Se nya trailern nedan.

Handling: Teen Wolf, "Stjärnorna Tyler Posey (" Maid in Manhattan "," Brothers och Sisters "), som nyligen blivit biten varulv," Scott McCall, "Dylan O'Brien som sin bästa vän" Stiles, "Crystal Reed som den mystiska nya flicka i stan, "Allison" och Tyler Hoechlin ("Road to Perdition", "7th Heaven") som den äldre och eventuellt ganska farligt varulv, "Derek Hale."

Alltid en outsider och ofta obemärkt förbi, längtar Scott McCall skall erkännas på något litet sätt som tar honom ur hans typiska tillstånd gymnasiet anonymitet. När hans bästa vän, Stiles, övertygar honom att gå ut i skogen en natt att gå med en polis söker efter en död kropp möter Scott en varelse i mörkret. Han flyr en attack med en men blir biten detta ger nästa dag konstiga överraskningar för Scott i skolan och hans liv kommer aldrig bli detsamma.Teen Wolf - MTV Shows

Skall du kolla in någon av dessa serierna?

Kommentarer
Anonym säger:

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett tv-program? Är du släkt med en jätte stor kändis? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh

2011-04-09 | 13:04:37
Bloggadress: http://tvminnen.blogg.se/
credit scores säger:

get the top mortgage broker available


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback