En Vogue släpper ny singel efter 8 år

en vogue 2011

På 90-talet gjorde dom stor succé världen över med sina Dancepop, RnB-hits. Plattan "Funky Divas" är en RnB pop klassiker och de öppnade vägarna för andra tjejgrupper som SWV och Destinys Child.

Redan 1995 började det gå utför, för en av medlemmarna hoppade av, och när de var trio och bytte skivbolag tappade de fort mark. "Riddle" från 2000 är deras senaste låt som nådde listorna.

"I´ll Cry Later" heter tydligen nya singeln som släpps till RnB radiostationerna i USA. Det var väl ingen direkt ny klassiker, risk att den försvinner i mängden.

Här är En Vogue:s nya:Och här kommer några av de bästa videorna med tjejerna:Free Your Mind - otroligt läcker låt som blandar RnB/Dance och Rock! Detta är inte bara En Vogues bästa - utan av de snyggaste videorna sedan starten av MTV!Dont Let Go (Love) var den största hiten från "EV3" plattan, också den bästa. Snygg RnB låt.Sexigt. Salt N Pepa drog med En Vogue i denna klassiska 90-tals MTV hitten!My Lovin (You´re Never Gonna Get It) - snyggt, sexigt och bra!2000 började bra med "Riddle" med snygg hämnd video, men sen dog karriären. Vi får se om En Vogue någonsin orkar sig upp på listorna igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback