Film: Drive Angry: Vålsamt, brutalt och Roligt

drive angry

Våldsamt, brutalt och roligt

bacardiikonbacardiikonbacardiikon

Action | Crime | Fantasy

Nicolas Cage     ...     Milton
Amber Heard     ...     Piper
William Fichtner     The Accountant
Billy Burke     ...     Jonah King


Handling: Milton är en hårdnackad brottsling som brutit sig ut från Helvetet för att hitta den ondskefulla kulten som brutalt mördade hans dotter och kidnappade deras bebis. Han slår sig ihop med Piper - en sexig och tuff servitris med en '69 Charger, som söker egen försoning...

Senast vi såg Nicolas Cage var i En Trollkarls Lärling och Season Of The Witch. Båda hade säkert önskan att vara bra fantasy, men lyckades inte enda fram. Om trollkarl filmen hade stor budget, känns det som man har hållt i pengarna i Drive Angry.

Filmen känns lite som Grindhouse och Machete. Det vill säga helt barnförbjuden! För är är det brutalt, vålsamt, splattrigt, blodigt och både naket och porrigt.

Men hela tiden en hel del humor och glimten i ögat, och även om Nicolas Cage inte är en personlig favorit, så klarar han rollen rätt bra.

En del scener fastnar starkare än andra, som när Piper (Amber Heard) kommer på sin kille att ha sex med en annan brud, då tar det fart i helevetet - brutalt - och roligt!

Det finns en hel del sådana, brutala, roliga och bra filmade scener som gör att Drive Angry blir riktigt underhållande.

William Fichtner (Prison Break) gör en bra biroll. Och Amber Heard är brutalt snygg.

Men filmen blir aldrig fantastiskt, men den fungerar bra som underhållning för stunden, om man nu gillar denna typen av våldsamma filmer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback