Ikväll drar Så Mycket Bättre igång

Så Mycket Bättre

Ikväll är det allså premiär för TV4s succéprogram Så Mycket Bättre, dagens artist är Tomas Ledin.


Från TT Spektra:

Så mycket bättre" är tillbaka, med ett nytt gäng artister som hoppas få mer skjuts i karriären. E-type hade bestämt sig för att lägga musiken på hyllan före programmet. Nu har han tänkt om.

Ett personligt snack med Tomas Ledin löste knutarna för Martin "E-type" Eriksson. Före inspelningen av TV 4:s "Så mycket bättre", som börjar på lördagen, hade han tänkt lägga av med artistkarriären och lägga allt krut på sin nystartade vikingarestaurang i Stockholm. Musiken kändes inte rolig längre.

-Men Tomas sade "Gör en skiva, fast gör den för dig själv - en riktig E-type-platta". Det där har gnagt under sommaren och nu känner jag att jag är jättesugen. Efter nyår drar jag i gång igen.

Kickstart

"Så mycket bättre" har blivit en chans för artister att kickstarta sina karriärer igen. Förra året var det September som gjorde den största succén i programmet. Vem blir årets stjärna? Lena Philipsson sätter en peng på Jason "Timbuktu" Diakité och Laleh Pourkarim.

-Jag gillade alla Jasons versioner av låtarna. Han är väldigt bra! Sedan tror jag att många kanske inte känner till Laleh och hon gör också otroligt personliga versioner, säger hon.

Inte svårövertalade

Lena Philipsson och Eva Dahlgren tackade båda nej till att vara med i "Så mycket bättre" när de fick frågan förra året. I år var de inte svårövertalade.

-Jag är lite försiktig av mig och vill veta lite grand i förväg vad det handlar om. Jag har aldrig gjort några dokuprogram eller vad man ska kalla det - men nu visste jag att det var ett program man ska må bra av, ett kul, mysigt och trevligt program, säger Lena Philipsson.

I det första programmet, som sänds på lördag, är det Tomas Ledins långa artistkarriär som uppmärksammas. De mest egna tolkningarna av hans låtar står just Laleh och Timbuktu för.

Laleh beskriver inspelningen som en av de roligaste veckorna hon varit med om.

-Kanske inte i hela mitt liv, det har ju hänt saker i mitt privata liv som varit väldigt stora, men i musiksammanhang är det kanske det sjukaste och roligaste jag gjort.

De deltar i Så mycket bättre

Tomas Ledin.

Laleh Pourkarim.

Mikael Wiehe.

Eva Dahlgren.

Martin ”E-type” Eriksson.

Lena Philipsson.

Jason ”Timbuktu” Diakité.

Skall du kolla in årets gäng?

Uppdaterat: Sköna versioner av Ledin hits

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback