Nu kan du söka till The Voice i TV4

Carola Uggla med flera


Petter - Carola - Magnus Uggla - Ola Salo - det är inte en dålig liga TV4 har fått ihop till The Voice, ännu ett sång program.

Så har du inte sökt/kommit med i Idol eller True Talent så har du allså ännu en chans att bli känd via ett sångprogram.

Från tv4.se:

The Voice Sverige är en sångtävling som fokuserar enbart på att hitta unika röster. Utseende och stil spelar ingen roll.

Vi söker dig som har en röst utöver det vanliga. Vi söker de bästa av de bästa. Oavsett om du sjunger pop, rock, soul, reggae eller är till exempel singer/songwriter kommer du få hålla dig till din genre och din stil genom hela programmet. Vår attityd är positiv och respektfull.

The Voice Sverige har ingen jury. Istället har vi coacher som är fyra av Sveriges absolut största artister. De kommer hjälpa talangerna att utveckla sina röster och sitt uttryck. Den som vinner The Voice Sverige får ett skivkontrakt med Universal Music, ett av världens ledande skivbolag.

The Voice har redan blivit en dundersuccé i flera länder. Framförallt på NBC i USA där coacherna är Christina Aguilera, Lee-Lo Green, Adam Levine från Maroon 5 och countrystjärnan Blake Shelton. The Voice Sverige produceras av Nordisk Film TV.

Sök här

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback