Philipsson, Ledin & Häggkvist intar krogshow scenen i höst

lena philipsson

carola

tomas ledin

Tomas Ledin. Lena Philipsson. Carola Häggkvist. Tre olika svenska artister med långa karriärer och med mycker erfarenhet.

Trotts detta är det första gången Tomas & Carola ställer sig och gör en helt egen krogshow. Däremot är Lena Philipsson väldigt van vid detta format - hon har redan haft tre framgångsrika shower som gick både lång tid och var utsålda.

Hon tog steget redan 1991 med "Agent 006" och räddade Hamburger Börs från konkurrs, 2001 gjorde hon braksuccé med "Lena Philipsson Show" som körde på i hela 2½ år…och slutligen 2007 hade hon en framgångrik show tillsammans med vapendragaren Thomas Eriksson i showen "Lena + Orup".


Carola kommer spela på Tyrol i Stockholm, Ledin på Rondo i Göteborg och Lena Ph intar Cirkus i Stockholm.

Tomas Ledin - Info:

Trots ett aktivt turnerande, mängder av tv-uppträdanden och engagemang i olika galor, är det nu första gången han intar en krogscen!


– Jag har varit uppvaktad i 20 år och hela tiden tackat nej. Först nu är förutsättningarna de rätta. Det senaste året har jag gjort grundlig research. Sett förställningar i New York, Las Vegas, Chicago, London och här i Sverige. Jag har sett det mesta av det bästa. Och naturligtvis fått en del idéer och tankar om vad jag själv skulle kunna göra på en fast scen. I det erbjudande jag fått finns de rätta förutsättningarna för att göra något som är artistiskt intressant och utmanande, som lockar mig. Rätt människor, rätt scen och den modernaste tekniken. Helt enkelt spektakulära produktionsmöjligheter. Jag har tackat ja för att det ska bli otroligt roligt. Längtar redan till premiären.


I Showtime, bjuder Tomas på en festkväll i lyxformat med många hits, mycket nostalgi och en hel del överraskningar.


– Tomas Ledin är Sveriges pop och rockkung och mycket folkkär. Att han nu presenterar sin låtskatt i ett krogshowformat tror vi passar hans trogna publik väldigt bra samtidigt som showen kan locka ny publik. Det är en önskedröm för oss att även få visa en ny sida av Tomas, säger Bosse Andersson, på 2Entertain, som producerar showen tillsammans med Vicky Nöjesproduktion och Live Nation.


För regi står Edward af Sillén.

Carola - Info:

Carola är en av Sveriges mest hyllade och bäst säljande artister genom tiderna. Hon har bjudit på allt från popmusik i Eurovision Song Contest, till rock, gospel, soul, folkballader och gospel. Här i sin första krogshow Elvis, Barbra & Jag hyllar hon föräldrarnas idoler, Elvis Presley och Barbra Streisand. Hon går tillbaka till sina musikaliska rötter där hon fann glädjen som tände lågan inom henne. Eller som Aftonbladet skrev när de gav henne fyra getingar: Aldrig tidigare upplevt en konsert där hon utstrålat sådan intimitet, lekfullhet och, förstås sångglädje. Missa inte denna hyllade show. Varmt välkomna till Carolas allra första krogshow!  

Lena Philipsson - Info:

Lena Philipsson firar 25 år som artist och bjuder in till sitt livs drömshow på Cirkus i höst – en häpnadsväckande show där vad som helst kan hända! Tillsammans med dansare, musiker och körsångare tar Lena oss med på en fantastisk drömresa genom sin karriär där hennes egna hits blandas med tolkningar av andra artisters låtar och galna överraskningar.

Side kick: Martin Redhe Nord
Dansare: David Dalmo, Joe Jobe och Piotr Giro
Kör: Caroline Jönsson och Marie Nordmark Sjöström
DJ:  Patrik "Sleepy" Elofsson
Musiker: Jakob Birgersson, Nils Wallfält, Petter Bergander och Jerker Eklund

Koreografi och regi: Fredrik "Benke" Rydman
Scenografi: Ernst Billgren
Kostym: Bea Szenfeld
Text: Calle Norlén

Är det någon av showerna du vill kolla in i höst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback