Film: Lovligt byte - Hade kanske varit underhållande - 1990

Film: Lovligt byte - Hade kanske varit underhållande - 1990

bacardi ikon

Action | Comedy | Crime

Katherine Heigl     Stephanie Plum
Jason O'Mara     ...     Joe Morelli
Daniel Sunjata     ...     Ranger
John Leguizamo     ...     Jimmy Alpha
Sherri Shepherd     Lula

Handling: Stephanie Plum saknar både jobb och pengar. Desperat tvingar hon sin kusin Vinnie att anställa henne som prisjägare på hans borgensfirma. Hennes första uppdrag blir att hitta den mordmisstänkte före detta polisen Joe Morelli - mannen som flera år tidigare krossade hennes hjärta. Med en drös snärtiga oneliners och handväskan fylld av pepparspray ger sig Stephanie ut på en jakt fylld av humor, spänning och romantik. Varken Joe eller den lilla staden Trenton, New Jersey, kommer att bli sig lik igen....

Katherine Heigl har dykt upp i en heldel lättsamma komedier av skiftade kvalitéer. På Smällen är än så länge den bästa, sen har det varit en del okej allster i form av Killers, 27 Dresses och New Years Eve.

Lovligt Byte hette även en actionkomedi med Mel Gibson och Goldie Hawn som var en underhållande film på 90-talet. Denna filmen har lite samma tema faktiskt, även den i orginaltiteln inget har med Gibson filmen att göra, "One For The Money".

Actionkomedierna var populärast och bäst på 90-talet. "Om Blickar kunde döda", "Dödligt Vapen", "Tango & Cash" och "True Lies" var några av de lyckade filmerna.

Senaste årenm har det kommit några försök, bäst var "A-team" och "Knight & Day". Lovligt byte är tyvärr inte ens i närheten av dessa filmerna.

Man kan gemnföra filmen med "direkt till video" produktioner på 90-talet med Corey Haim. Hade möjligtvis varit underhållande 1990, men i år, 2012 ler man inte ens en enda gång.

Manuset är ointressant och humorlöst. Katherine Heigl är blekare än någonsin. Och filmen går på halvfart. Den får Jennifer Aniston filmen The Bounty Hunter att framstå som en fantastisk film.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback