Ny Musik: Lena Philipsson - Du Följer Väl Med?

Lena Philipsson - Du Följer Väl Med?

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Lena Ph:s karriär har varit lite av en rollercoaster, från skara schlager på 80-talet med "Dansa i Neon" och "Kärleken Är Evig", via englesk pop i form av "Standing Im My Rain" och "006", till
danspop i "Fantasy" till Orup-pop eran på 2000-talert via "Det Gör Ont".

Det det blev lite för mycket Orup sista åren, plattan "Dubbel" var mossig och gammalmodig. Tack ocyh lov lämnade hon Orup bakom sig och kom tillbaka med den underskattade låten "Idiot" som lät som en bra version av Kylie. Förra singel "Nästa Säsong" var fin och kreddig, men Lena var helt fel ute
Håkan Hellström ballad trakter.

Så Mycket Bättre hitten "Live Tomorrow" visade Lena vägen tillbaka, och senaste singel från "Världen Snurrar" skivan är en klockren danspop låt. Lena Philipsson verkar hittat rätt, att på allvar bli en Svensk danspopdiva, som är vassare än nämnda Kylie.

Rösten sitter där, starkare än vanligt, soundent är i David Guetta-landet, vilket känns både modigt och modernt.
Låten är stark från början till slut. Detta är en av Lena Phs bästa låtar på senare år, och det i detta soundet vil vill höra henne. Nu räcker det på Orup pop och schlager.

Och danspop på svenska språket, är vi inte överösta med, kul!

Nu gäller det bara att radiostationerna upptäcker nya Lena och ger henne en chans. Annars är risken att det blir lättsmält schlagerpop igen.Låten kommer även komma ut i en ny Soundfactory remix.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback