TV: Shameless - Season 2 - Skamlös dramakomedi

TV: Shameless - Season 2 - Skamlös drama komedi

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon


Comedy | Drama


Den brittiska orginalet är en helskön tv-serie om en familj som är, ja "fucked up".

Serien handlar om familjen Gallagher, som är allt annat än fina i kanten och rika. Här finns alla problem man kan tänka sig.

Fadern Frank är en knarkande, supande, kåt arberslös man som gör allt för att slippa jobba och bara leva på staten. Han bryr sig inte så mycket om familjen heller, han kör sitt race, där större tiden går till att supa på den lokala baren och sätta på en grannfru.

Mamman är oftast frånvarande och dyker upp i säsong 2 med sin flickvän. Även hon har problem med både alkohol, droger och med hela mentala biten.

Fiona, är äldsta dottern som har fått ta över mammarollen, försöker få allt att gå ihop, samtidigt hon har ett av och på förhållande med Steve, som snor bilar som sysselsättning.

Lip är älsta sonen, som är smartare än få, men hamnar hellre i trubbel med lagen och med tjejerna. Hans något yngre bror Ian jobbar på ett snabbköp där han har sex med den manliga föreståndaren i mjölkdisken, medan förståndarens fruga är frånvarande. Samtidig inleder ett KK förhållande med en brottsling som vill döda de flesta, speciellt Frank.

Yngre brorsan Carl gillar mest att bränna upp saker och slå sönder saker, medan lilla syrran Debbie är företagsam och drar in pengar till familjen. Precis brevid Gallaghers hus bor paret Kevin & Veronica som mest är sexuella.

Sheila, en kvinna i området, har problem med att inte våga lämna hemmet, men i sängen är hon desto tuffare, vilket Frank får stå ut med, alla hennes leksaker.

Runt dessa unika personligheter finns det änu ett gäng starka, roliga, förlorande själar som sätter sin prägel på serien.

Karaktärerna är alla speciella och intressanta och framför allt annorlunda och underhållande.

William H. Macy är fantastisk som alkoholiserad och arbetskygga Frank Gallagher. Kanske tv:s minst sympatiska pappa just nu.

Och Joan Cusack, ja, hon är helt enkelt underbar som översexuell och analfixerad kvinna som knappt vågar sätta sin fot utanför sitt egna hem.

Och barnen....vilken liga. Detta är helt enkelt en ny bild av USA där det alltid fattas pengar. Ämnen som kärlek, pengar, knark, alkoholism, sex och helt utslippade saker tas upp. Detta är inte familjen Cosby!

Detta är en av de mest underhållande serierna på tv just nu, ett tragiskt drama som är både roligt och underhållande.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback