Film: Wrong Turn 4 - The Botten is Nådd

Film: Wrong Turn 4 - Vidrig smörja

bacardi ikon

Action | Horror | Thriller

Sean Skene     Three Finger / Vincent
Blane Cypurda     Three Finger - 8
Dan Skene     One Eye (as Daniel Skene)

Handling: Detta nya, ocensurerade kapitel av Wrong Turn tar dig till det mest fruktansvärda av ställen - den blodiga begynnelsen!

Ett isolerat sanatorium djupt in i West Virginias vildmark ligger öde efter att en inavlad familj av kannibaler rymt och hämnats på sina fångvaktare. Några årtionden senare söker en grupp collegestudenter skydd i det övergivna sjukhuset när en snöstorm saboterar deras helgplaner. Men så snart studenterna stöter på sanatoriets mest fruktade tidigare patienter blir deras enda utväg att slå tillbaka... eller dö!

Måste erkänna, de två första Wrong Turn filmerna var rätt bra, underhållande och spännande. Det började dala med del 3... Och som Timbuktu eller Lena Ph hade sagt, The Botten Is Nådd!

Det här är en frukstansvärd smörja. Öppningsscenen fungerar, men det går fort nedför, ner i avgrunden av b-filmer.

Skådespelarna är så dåliga att man skäms. Manuset är obefintligt och löjligt - och vidrigt såklart. De som skall slaktas är så dumma att man undrar om det finns någon typ av IQ bakom manuset.

Och visst blir det brutalt, så som att skära loss delar av en kille och äta honom levande...allså det är skrattretande dåligt - och vidrigt på en och samma gång

Det är så här man sänker ner en skräck-serie från en helt okej nivå, till ner på havsbotten.

Undvik!

Se istället Wrong Turn 1 eller The Hills Have Eyes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback