Film: Greta - Surviving Summer - Tunnare version av "Georgia Rule"

 
 
Drama | Romance

Hilary Duff     Greta
Evan Ross     Julie
Michael Murphy     Joseph
Ellen Burstyn     Katherine
Melissa Leo     Karen

Handling: Greta är arrogant, ful i munnen, samlar de bästa sätten att ta livet av sig i en anteckningsbok och är allmänt otrevlig.
När hennes mamma inte orkar med henne längre skickas hon till sina morföräldrar i New Jersey. I tron om att hon hamnat i helvetet tar Greta ett jobb på en lokal restaurang där hon har fritt fram att trakassera gästerna. Men där jobbar även kocken Julie - och när de träffas öppnas en helt ny värld upp för Greta.

Skådespelaren Hilary Duff verkar oftast hamna i rätt svaga filmer. Och en heldel väldigt dåliga. Men visst kan hon vara charmig, som i "A Cinderella Story - En askungesaga",
Men de flesta produktioner, känns mer tv-film, än bio. Och det gör även denna historien, som möjligtvist känns lite "vuxnare" än vad vi är vana vid.

Hilary är inte katastrof dålig i huvudrollen, men inte klockren heller. Rollen hade gjorts bättre än Kristen Stewart eller valfri tjej i Pretty Little Lairs.
 
Birollerna är dock något bättre, där mormor och morfar rollerna lyser mest, spelade av Ellen Burstyn (Exorscisten) och Michael Murphy (X-Men: Last Stand).
Evan Ross spelar kärleksintresset, spelar snäll och släpande, lite för mycket för att känns som en ex-kriminell. Annars är det inget fel på hans insats.

Filmen är till en början, ett rätt ointressant drama, men blir något bättre under filmens gång. Trotts betyget är detta nog en av Duffs bästa.

Dock känns filmen som en svag version av Georgia Rule, den var mer underhållande och intressant, och där hade vi skådespelare som lyste lite mer så som Lindsay Lohan, Jane Fonda och Felicity Huffman.

Sammanfattnigsvis, en okej ungdoms/tjejfilm som killar kanske kommer sova till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback