TV: Pretty Little Liars

 
Handling: Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra.
 
Hur många avsnitt kan man göra runt en person som är död - eller är hon det. Och vem skickar elaka sms som kallas sig "A".
 
Tydligen många, för Pretty Little Lairs rullar på. Intriger, mysterier, hemligheter, lögner, svek, kärlek, tonårsproblem, ja allt i ett. Och det fungerar hyffsat bra trotts allt. Serien är mest inriktad till tjejer, som kommer nog uppskatta denna mer än killar.
 
Kollar du på Pretty Little Lairs?
 

Kommentarer
Lina säger:

Jopp och har gjort sedan starten, men serien börjar bli lite seg för de kommer liksom ingen stan. Men jag kan ändå inte sluta titta.

2012-07-09 | 03:20:01
Bloggadress: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback