Film: Piranha 3DD - Baywatch splatter som når lågvattenmärket

Piranha 3DD

bacardi ikonhalv bacardi

Comedy | Horror | Thriller

Danielle Panabaker     Maddy
Matt Bush     ...     Barry
David Koechner     ...     Chet
Jean-Luc Bilodeau     Josh
Chris Zylka         Kyle
David Hasselhoff     Himself
Christopher Lloyd     Carl Goodman


Handling: Pirayorna är tillbaka så bered dig på ett nytt blodbad som är både värre, våldsammare och roligare! Den här gången lämnar monsterfiskarna Lake Victorias blodröda vatten för den badande buffén på vattenparken Wilderness Waters. Inte en swimmingpool, rutschkana, eller rörsystem är säkert. Det enda sättet att överleva är att hålla sig borta från vattnet.

Räkna med dubbelt upp av blod, bröst och bestar i en skräckmassaker – där de hetaste stjärnskotten i Hollywood spelar mot legender som Christopher Lloyd, Gary Busy och David Hasselhoff.

Första filmen var en befrielse. Det var blodigt, slavsigt, rått, naket och en hel del humor. En riktigt lyckad B-film. Så som det var förr.
Så klart blir det en uppföljare, och förväntingarna var väl inte skyhöga, men en underhållande stund kan man förvänta sig.

Det blev inte i närheten av första filmen, som hade tog humorn på ett bra sätt. Här kör man nästan samma historia igen, men denna gången med ännu tunnare manus
(eller rättare sagt obefintligt). Men det kanske man kan ta.

De nakna brudarna är där, de elaka fiskarna är tillbaka, och ungdomarna gör hopplöst dumma saker igen. Men denna gången har man tagit den så kallade humorn
så långt att man vet inte om man skall skratta eller rent ut sagt skämmas. Det finns så många knäppa, sjuka scener man undrar - hur långt kan man gå?

Visst, det är scener man minns, och kan berätta för polarna, vilken sjuk film man har sett, så sätt har den gjort ett syfte. Men kommer frågan - är den bra, blir det inte lika roligt svar.
Nej, det här är katasrof dåligt i mellanåt. Att ge David Hasselhoff stor plats i filmen säger allt. Han spelar sig själv, som kan anser som självironi, eller är det verkligen det?

En scen, där har en Evil Fish kommit in i en tjejs mage....och när hon äntligen blir av med oskulden och killer kör på...tar den sig från magen till...ja ni kan tänka er var, och biter tag i den stackars killens lem!
Men fiskarna gillar även andra kroppsdelar, så som att en kille får den rakt in i baksidan.

Detta är så sjukt. Och det är roligt i mellanåt, för man blir förundrad hur de kan komma på allt sjukt.

Ettan var en underhållande rulle - och var bra. Detta blir bara som ett dåligt avsnitt av slowmotion serien Baywatch men med mer naket, mer blod och likvärdigt manus.

Skådespelarna, ja, dom är inte helt kassa, det fungerar okej. Men Chris Zylka kan inte vara specielt nöjd med sina senaste filmval, först Shark Night och nu den här. Tur Secret Circle inte lagts ner än.

Men det finns ju lite underhållningsvärde trotts alls, hungriga Pirayor är rätt roligt i sig, men förvänta dig inte att
den håller måtten med första b-filmen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback