The Cabin in the Woods – Överraskande skräckis som kan bli kult

 
 

Horror | Thriller 

 

Kristen Connolly  ...  Dana Polk 

Chris Hemsworth  ...  Curt 

Anna Hutchison  ...  Jules Louden 

Fran Kranz  ...  Marty Mikalski 

Jesse Williams  ...  Holden McCrea 

Sigourney Weaver ...  The Director

 

Handling: Fem ungdomar är på väg till en stuga i skogen för fest och häng. Väl där dröjer det inte länga förrän de börjar uppträda som stereotyper ur en skräckfilm medan de sakta men säkert uppdagar stugans blodiga förflutna samtidigt som någon övervakar varje steg de tar…

Det börjar traditionellt, ett gäng unga åker ut till en öde stuga. Vi har sett det så många gånger förr. De klassiska karaktärerna finns med, och det doftar tråkig remake på remaken.

”Fredagen den 13:e” och alla ripoff därefter, nu i ännu en tröttsam rip-off.

Men rätt som det är vänder det, och det rejält. Det som framstod som en klassisk b-films ”ungdomar dör en efter en”, får en twist som heter duga. Visst är de klassiska momenten med en del, men det blir så mycket mer.

The Cabin in the Woods känns lika nytänkande första Scream filmen var, och kan bli lika kult. Vill inte avslöja för mycket detaljer (undvik trailern nedan om du kan), men det blir både blodigt, effektfullt och överaskande.

De flesta som gillar skräckfilm kommer nog digga denna filmen, medan de som inte gillar denna typen av film, kommer inte uppskatta denna heller.


Kommentarer
Sunggum säger:

Instämmer med Bacardi Boy totalt. Denna film blir sågad av den vanliga dödliga människan. Av skräckfilmsälskarna kommer denna bli evigt cult-förklarad.

2012-10-04 | 09:58:46
Bloggadress: http://xn--ddarenar-n4a.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback