The Cold Light of Day – Standardaction som känns lite trött

 
 

Action | Thriller

 

Henry Cavill  ...  Will 

Verónica Echegui  ...  Lucia 

Bruce Willis  ...  Martin 

Sigourney Weaver  ...  Carrack 

Joseph Mawle  ...  Gorman 

 

Handling: Will Shaws familj kidnappas under en semesterresa i Spanien och när han försöker rädda sin familj blir han indragen i en stor konspirationsplot.

 

The Cold Light of Day, en rätt trist titel på en film, och det speglar hela filmen. Grundhistorien är inte speciellt unik, mine fine, det finns många action thrillers som lider av samma sak.

Det är själva utförandet den tappar. Filmen börjar hyffsat bra och spännande, men tappar rätt mycket, rätt fort. Manuset skall väl vara rappt och full fart framåt, men ändå lyckas filmen hålla intresset öppet. Det blir lite väl standard över det hela. Det är inga speciella actionscener som fastnar, eller twistar.

Detta är absolut ingen ny ”Taken”, så både är rå och cool.  Men den är inte helt värdelös heller. Det går att slökolla på, fungerar för stunden. Känns lite som man helt enkelt inte brydde sig så mycket om filmen, från filmbolagets sida. Det är mer en ”direkt till videomarknaden” känsla än en biofilm.

Skådespelarna är det inget fel på, Henry Cavill (nya Superman) funkar bra i huvudrollern, och både Bruce Willis och Sigourney Weaver gör okej ifrån sig, även som det känns som, de dök upp, gjorde en snabb insats och sen gick vidare till nästa projekt, som förmodligen var en bättre film.

Utfyllnadsfilm, som funkar att kolla på.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback