Film: A Haunted House - Meningslöst, men ändå roligt

 
 
Marlon Wayans
Marlene Forte
Essence Atkins
David Koechner
Dave Sheridan
Nick Swardson
Alanna Ubach


Handling: Malcolm (Marlon Wayans) och Keisha flyttar in i sitt drömhus, men snart lär en demon också bosatta sig där. När Kisha själv blir besatt, vänder Malcolm sig till en präst, ett medium och ett gäng av "ghost-busters" för hjälp. Vilket han är fast besluten i för att kunna hålla deras sexliv på rätt spår!

Scary Movies i mängd, Epic Movie, Vampire Sucks och andra parodier har kommit i mängd senaste 10 åren. De flesta rättdåliga, eller helt usla.

A Haunted House är en parodi på blandannat de rätt trista Paranormal Activity filmerna, och filmer som The Last Exorcism. Att göra parodi på redan dåliga filmer låter kanske inte helt lysande.

Och detta är dåligt. Det är väldigt "B". Men ändå får dom till en del riktigt löjliga och roliga scener. Man måste ha rätt låg humor för att uppskatta när flickvännen äntligen flyttar in med sin kille, och första natten hon sover över, lägger ett gäng rejäla stinkare i sängen.

Eller när "Spöket" tar sig friheter på natten och har vild sex med flickvännen....eller när spöket kommer tillbaka nästa natt och har mer kul.

Det är lågt och löjligt, men mitt i allt det där "B-aktiga" så blir det en del skratt.

Känns som Marlon Wayans dyker upp i en massa parodier, kanske svårt få andra jobb, men han passar bra i dom. Han är duktig  på att bjuda på sig själv i de olika scenena. Och några av dom andra skruvade karaktärerna, är lite små kul.

Är du Scary Movie fan, skall du abslout kolla in A Haunted House.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback