Film: Iron Man 3 - Effektfull och kul äventyr

 
 

Robert Downey Jr.
Gwyneth Paltrow
Don Cheadle
Ben Kingsley
Jon Favreau
Guy Pearce
Paul Bettany

Handling: I "Iron Man 3" ställs den egensinnige men genialiske industrimagnaten Tony Stark/Iron Man mot en fiende, The Mandarin, vars kraft inte har några gränser. När hela Starks värld slås i spillror beslutar han sig för att leta upp den skyldige. Nu måste han mer än någonsin förlita sig på sina tekniska uppfinningar, sin genialitet och sin instinkt för att kunna skydda de som står honom närmast och bekämpa ondskan med alla medel.

Iron man filmerna håller en rätt hög standard, med betyg mellan 3,5 och 4:a. Och även denna gång lyckas man att under 2 timmar underhålla med humor, effekter och superhjälte intriger.

Och det märks att denna filmen är påkostad. Effekterna är väldigt snygga, coola och effektfulla. 3D passar filmen väldigt bra, precis som i Thor.

Det kommer en tvist i filmen, som gör den kanske lite för "över gränsen" rolig. Tappar lite av den seriösa tonen som de försöker hålla i mellan humor bitarna.

Robert Downey Jr. äger i denna rollen. Och det gör han även denna gång. Gwyneth Paltrow är ingen favorit, men hon fungerar okej som flickvän till den egocentriska hjälten.

Detta är nog den bästa Iron Man filmen, dock når den inte upp till den fantastiska The Avengers.

Gillar du Iron Man sedan innan, spring då och kolla in denna underhållande joyride på bio!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback