Film: This is 40 - Mer tragiskt än roligt

 
 
Paul Rudd
John Lithgow
Leslie Mann
Jason Segel
Melissa McCarthy
Albert Brooks
Megan Fox

Handling: Fem år efter att författaren och regissören Judd Apatow lät biopubliken möta Pete och Debbie i filmen "På smällen", är det dags för Paul Rudd och Leslie Mann att reprisera sina roller. I "This is 40" närmar sig det äkta paret en livskris, och filmen är en både komisk och ofiltrerad titt på livet i en nästan helt vanlig amerikansk familj.

Efter flera års äktenskap bor Pete nu i ett hus fyllt av kvinnor: frun Debbie och deras döttrar, åttaåriga Charlotte (Iris Apatow) och trettonåriga Sadie (Maude Apatow). Medan han kämpar för att hålla sitt skivbolag flytande måste han och Debbie samtidigt hitta ett sätt att förlåta, glömma och njuta av resten av livet tillsammans... och detta innan de tar död på varandra.

Att blanda det tragiska med det roliga är ett bra koncept. Ibland blir det riktigt lyckat som i Bridesmaids, och ibland blir det riktigt tråkigt som i The Bachelorette/Möhippan. This is 40 hamnar någonstans mitt i mellan.

Det blir en del riktigt roliga scener. En del pinsamma. Tragiska. Bittra. Inget fel på skådespelarna, en hel del duktiga medverkar. Men det blir lite väl segt i mellanåt. Intresset för handligen tappar farten.

Bäst i filmen är Melissa McCarthy si sin biroll, helt lysande!

Små kul drama komedi, som är lite långranding.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback