Film: The Possession - Spännande skräckis

 
 
Horror | Thriller

Jeffrey Dean Morgan     Clyde
Kyra Sedgwick     ...     Stephanie
Natasha Calis     ...     Em
Madison Davenport     Hannah

Handling: Clyde (Jeffrey Dean Morgan) och Stephanie Brenek (Kyra Sedgwick) ser föga anledning till oro när deras yngsta dotter Em blir märkligt besatt en antik trälåda hon köpt på en loppmarknad. Men allt eftersom Ems beteende blir alltmer nyckfullt, fruktar paret närvaron av en ondsint kraft i deras mitt, bara för att upptäcka att lådan byggdes för att innehålla en dibbuk, en ande som tar över och i slutändan slukar dess mänskliga värd.

På de senaste åren har det kommit en hel del bra filmer om besatthet. Kenau Reeves filmen Constantine var en bra men underskattad action skräckis. The Exorcism of Emily Rose var en bra drama om en besatt tjej och Anthony Hopkins var grymt bra i The Rite.

Men på bra filmer kommer det även en del dåliga, så som The Last Exorcism.

I The Possession är det en liten flicka som får demoner i sig, som inte är allt för snälla. Och när barn har huvudrollen och gördenna typen av filmer, blir dom ännu läskligare, speciellt om barnet är övertygande. Och det är barnet i The Possession.

Filmen bygger upp en bra spänning, och det finns en del rysliga scener, men någon klassiker kommer det inte bli, så som The Grudge.

Skådespelarinsatserna i övriga roller fungerar bra, ingen överdrivet bra, eller dålig

Sammanfattningsvis, en bra skräckis som inte kommer med något direkt nytt, men ändå rätt underhållande

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback