Fast & Furious 6 - Coola actionscener räcker inte hela vägen

 
 
Dwayne Johnson
Paul Walker
Michelle Rodriguez
Vin Diesel
Tyrese Gibson
Luke Evans

Handling:
Alla skådespelarna återförenas när den actionpackade filmserien flyttar till en ny kontinent i "Fast & Furious 6".

Doms (Diesel) och Brians (Walker) Rio-kupp raserade ett brottsimperium och gjorde dem och deras gäng rika, men de kommer aldrig att kunna åka hem.

Under tiden har Hobbs (Johnson) jagat en brottsorganisation av dödligt skickliga förare genom 12 länder. Deras ledares (Evans) hänsynslösa andreman visar sig vara Letty (Rodrigues), kvinnan Dom älskade och trodde var död. Det enda sättet att stoppa gängets framfart är att överlista dem på gatunivå, så Hobbs ber Dom att samla sitt elit-team i London. Betalningen? Full benådning för dem alla, så att de kan återvända till sina hem och sina familjer igen.

Som vanligt är detta en påkostad actionfilm. Man spänner musklerna och det är macho växeln som gäller. Och visst fungerar det delvis. Filmerna tjänar in enorma pengar. Och det är som vanligt en del riktigt sköna actionscener med fräcka bilar i centrum.

Manuset? Ja det är väl inte detstarkaste, vilket man inte kan kräva av en actionfilm med underhållningsvärdet att blanda våld och snygga brudar som signum.

Men Fast 5 var faktiskt en riktigt bra action film, den bästa i serien hittils. Tyvärr når inte del 6 upp till samma höjder.

Paul Walker och Vin Diesel kan sina roller ut och innan vid detta laget och dom har bra samspel. Lite extra kickar blir det när Michelle Rodriguez (Avatar) kickar loss i kvinnoslagsmål.

Och Dwayne Johnson är ett bra tillskott. Han passar inte i löjliga familjefilmer, den är denna typen av filmer han fungerar bäst i.

Med gasen i botten, så är detta så klart ändå en bra action rulle för stunden. Och del 7 - verkar bli intressant.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback