Film: The Heat - McCarthy & Bullock skön duo i en lyckad Action-Komedi

 
 

Sandra Bullock
Melissa McCarthy
Demián Bichir
Tony Hale
Michael Rapaport

Handling: Regissören bakom "Bridesmaids" är tillbaka med en ny komedi. Den här gången spelar Sandra Bullock och Melissa McCarthy huvudrollerna som två poliser med väldigt olika personligheter. När de paras ihop går ingen säker, inte ens de själva

Actionkomedier fanns det många av på 80-, 90-talet. Allt från lyckade filmer som Dödligt Vapen, Dagis Snuten, True Lies och Snuten I Hollywood, till Direkt till VHS rullar som Nu Rånar Vi Banken Farsan.

Senaste åren har det kommit en del actionkomedier, men oftast når de inte ens upp till betyg tre. Så det var kul att Sandra Bullock vågade sig på en så här lättsam historia efter vunnit en Oscar for The Blind Side. Och det finns väl chans till att Oscar statyn går till Bullock nästa år också - men då får Gavity. Då hon vann för Blind Side, hade hon även en komedi ute samma år, som ansågs av en del att vara det årets sämsta rollrolking, filme hette All About Steve.

Skillnaden denna gång är att The Heat är bättre. Det är lättsamt, det är lite förutsägbart. Och början av filmen är lite trögstartad. Men den blir det en hel del kul scener. Sandra Bullock är bra i denna typen av filmer, vi har sett det så många gånger förr. Och hon lyckas igen.

Även om detta är Sandras film, så är det ändå Melissa McCarthy som lyser mest. Hon gör denna filmen att inte bli kass. Hon är rolig. Räcker mer eller mindre att bara ha med henne i scenerna. Utan henne hade nog filmen fallit lite platt. Tillsammans blir don en skön duo. Ett de planerar en uppföljare av filmen är inte förvånande.

Helt okej underhållning för stunden.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback