Film trailers: Thor - The Dark World & Gravity

 
 
Gänget från första Thor filmen är tillbaka, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Stellan Skarsgård, Tom Hiddleston och Anthony Hopkins.
 
Handling: Efter händelserna i "The Avengers" är det åter upp till Thor att rädda världen från mörkrets krafter, denna gång Svartalverna, ledda av Malekith.
 
 
 
 
Pressen hyllar Sandra Bullock och George Clooney. Pressen hyllar de fantastiska effekterna - och 3D effekterna. Man hyller hela filmen. James Cameron, mannen bakom Avatar, Termiantor och Titanic hyllar filmen, som de bästa rymdfilmen någonsin. Och James hyllar inte ofta andra filmer, senast var Life of Pi och där hade han fullstädigt rätt.

Handling:
Bullock spelar Dr. Ryan Stone, en medicintekniker som är ute på sitt första uppdrag i rymden tillsammans med den erfarna astronauten Matt Kowalsky (Clooney) som är ute på sin sista resa innan pensionen. Rymdfärjan förstörs, Stone och Kowalsky är helt ensamma – och endast ihopkopplade med varandra glider de ut i mörkret. Av tystnaden förstår de att all kommunikation med Jorden har brutits och samtidigt som rädslan övergår i panik så försvinner lite syre för varje litet andetag...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback